Aşk Bir Rüya 137. bölüm özeti ve fragmanı izle - 6 Temmuz Pazartesi

Aşk Bir Rüya 137. bölüm özeti ve fragmanı izle - 6 Temmuz Pazartesi
Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizilerinden biri olan ve her geçen gün popülaritesini artıran Aşk Bir Rüya yeni bölümü ile karşınızda. Dizide neler yaşanacağı yönünde araştırmalar yapılırken her gelişmenin neleri beraberinde getireceği de öğrenilmek isteniyor. Aşk Bir Rüya 137. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 137. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 137. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 137. bölüm özeti

Hava bozmuş, rüzgar çıkmıştır. Vasu elindeki mektubu Tapki’ye gösterir ve mektubu Bihan’ın hiç okumadığını söyler. Tapki duymadığını söylerken Sankara Vasu’nun kafasına saksı ile vurur. Vasu yere düşerken Sankara mektubu alır. Eve gelen doktor 6 saat uyanmazsa beyin kanaması geçirebilir diyerek ayrılır. Bihan ve Duruv aşkımız onu iyileştirecek derler ve sarılırlar. Baba da tapına dua etmeye gider. Tapki ağlarken Vasu’nun ona bir kağıt göstermeye çalıştığını hatırlar. O kağıtta ne yazılıydı diyerek mektubu aramaya koyulur ancak bulamaz. Sankara mektubu yakmak üzeredir ancak rüzgar çıkar ve onu uçurur. Mektup bir ağaca yapışırken Sankara onu bulamaz ve gerçeğin ortaya çıkamayacağını düşünerek sevinir. Tapki ağlarken Bihan yanına gelir ve Vasu için hayatını vereceğine inanıyorum diyerek üzülmemesini ister. Tapki ona sarılır ve sana yaptığım bu kadar kötülükten sonra bile bana güveniyorsun der. Bihan zihnimi bilmem ama kalbim sana güvenmeyi durduramadı diyerek Tapki’ye sevgisini bir kere daha arz ediyor. Sankara onları görür ve öfkesi bir kat daha artar. Vasu’yu öldürdükten sonra Bihan gerçeğinin kıyamete kadar öğrenilemeyeceğini düşünür. Hazırladığı sinek ilacını Vasu’nun serumuna enjekte edecektir. Hemşireyi su almaya gönderen Sankara sinek ilacını enjekte etmek üzereyken Tapki gelir. Sankara elindeki iğneyi yere düşürür. Tapki burada ne yapıyorsun diye sorar. Sankara Vasu’yu merak ettiği için geldiğini söyler. Tapki yere bakar ve sineklerin öldüğünü görür. Hemşireyi dikkatli olması hususunda uyarır. Doktor 5 saat sonra Vasu’yu kontrol eder ve ağır bir kaza olduğu için kendisine gelmesinin çok zor olacağını söyler. Yani Vasu’dan ümit kesilmiştir. Tapki tapına gider ve Tanrı’ya dua eder. Bu sırada Vasu başını tutarak ayağa kalkar ve Tapki’nin dua ettiği yere kadar gelir. Tapki arkasına dönünce Vasu’yu görür. Vasu başına gelenlerini kaza olmadığını, Bihan’ın mektubu hiç görmediğini söyler. Tapki şok olur. Vasu bunu Bihan’a da söylemeliyiz derken Sanakara onları duyar ve telaşlanır. Hemen Kabir’e gider ve eşyalarını toplamasını ister. Ona her şeyi anlatır. Kabir buna müsaade etmeyeceğini söyler. Vasu salona iner. Bihan Vasu’yu görünce sevinir. Vasu Tapki’den bir an önce açıklama yapmasını ister. Kabir Tapki’yi durdurur ve Vasu için sanget yapacaklarını söyler. Tapki fırsatını bulur ve Bihan’dan af diler. Bihan çiçekler arasından bir gül koparır ve tacın içindeki gülü göstererek şimdi elimdeki gül yeni diyerek hiç bir şeyin eskisi gibi olamayacağını söyler. Tapki üzülürken Sankara gülüyor. Tapki sanget sırasında Bihan’a her şeyi açıklayacağını söyler. Vasu Bihan’ı Tapki’nin sangetine katılmaya razı eder. Duruv Aditi için bir sari getirir ve ondan giymesini ister. Ondan af beklemediğini ancak onu sevdiğini bilmesini ister.




Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 138. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 138. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.