Aşk Bir Rüya 141. bölüm özeti ve fragmanı izle - 10 Temmuz Cuma

Aşk Bir Rüya 141. bölüm özeti ve fragmanı izle - 10 Temmuz Cuma
Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizilerinden biri olan ve her geçen gün popülaritesini artıran Aşk Bir Rüya yeni bölümü ile karşınızda. Dizide neler yaşanacağı yönünde araştırmalar yapılırken her gelişmenin neleri beraberinde getireceği de öğrenilmek isteniyor. Aşk Bir Rüya 141. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 141. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 141. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 141. bölüm özeti

Kabir, Tapki’ye evi boşaltmaları gerektiğini sen söyle der. Tapki gözyaşları içinde nasıl söylerim diye duygulanır ve bana bir yol göster diye dua eder. Neha tam da bu sırada köpekten korkup Tapki’den yardım ister. Tapki köpekleri uzaklaştırıp Neha’nın yüzüne bakınca onun Kabir’in öldü dediği kardeşi olduğunu hatırlar. Bunu teyit etmek için sorar. Neha onaylayıp abim nerede diye sorar. Kabir ise Pandey ailesinin evi boşaltmasını zevkle izlerken Tapki, Neha’yı getirir ve onun Kabir’in kardeşi olduğunu söyler. Neha abisine sarılırken Vasu öldü demiştin der. Neha bu sırada Bihan’ı görüp çıldırır. Tapki onu odaya götürüp sakinleştirir. Daha sonra Kabir’e neden yalan söyledin, kardeşinin intikamını mı alacaksın ondan dolayı mı Bihan’ı görünce tuhaf davrandı der. Kabir evet Bihan onun aileini ve evini yok etti der. Bu sırada Bihan gelir ve kardeşin için üzgünüm der. Kabir ona ne yaptığını da hatırladın mı deyip evini yaktığını söyler. Bihan o zaman Tapkim yoktu ve taş gibiydim, para ödemeyenin evini yakıyordum ve şimdi yine Tapkim yok yine taş gibiyim derken Tapki ağlar. Pandey ailesi gözyaşları içinde anılarını geride bırakarak konaktan ayrılırken Tapki arkalarından ağlar. Kabir onun yanına gelir ve elinden tutup arabaya bindirir. Pandey ailesine doğru hızlıca arabayı sürer ve sonunda durur. Size bir şans daha vereceğim, konağı satın almak için bir ay içinde 5 r biriktirin ve ben de evi size satayım der. Bihan kabul etmez. Tapki reddederek iyi yaptın çünkü o kadar parayı kazanamazsın der. Bihan bakakalır. Bihan konağı satın alacağını söyler. Kabir daha sonra Tapki’ye neden bunu yaptın deyince Tapki biliyorum ki Bihanım o parayı kazanacak sana meydan okuyorum der. Kabir size iyi şanslar diye dalga geçer. Tapki Kabir’in odak noktası olan Neha’yı iyileştirmek için ormana götürür ve yangın çıkarır. Neha başta korksa da su döküp yangını söndürür. Kabir Tapki Neha’yı korkutuyor diye düşünse de Tapki ona korkularıyla baş etmeyi öğretmiştir. Doktor bunun doğru olduğunu söyler. Neha kendine geldiğinde artık yangından korkmadığını söyler ve nerede olduğunu sorar. Kabir Bihan Pandey’in evi deyince Neha Bihan’dan intikam almasını söyler. Sankara ise bunu duyup Neha’yı öldürmeyi ya da onu Tapki’den kurtulmak için katil etmeyi planlar.




Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 142. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 142. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.