Aşk Bir Rüya 142. bölüm özeti ve fragmanı izle - 11 Temmuz Cumartesi

Aşk Bir Rüya 142. bölüm özeti ve fragmanı izle - 11 Temmuz Cumartesi
Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizilerinden biri olan ve her geçen gün popülaritesini artıran Aşk Bir Rüya yeni bölümü ile karşınızda. Dizide neler yaşanacağı yönünde araştırmalar yapılırken her gelişmenin neleri beraberinde getireceği de öğrenilmek isteniyor. Aşk Bir Rüya 142. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 142. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 142. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 142. bölüm özeti

Neha artık tam olarak Sankara’nın dediklerini uygulamaya başlamıştır. Resimdeki Tapki’yi defalarca bıçakladıktan sonra Tapki oraya gelir ve Sankara’ya burada ne aradığını söyler. Sankara ise Neha’yı merak ettiğini söyler. Tapki ise Neha’ya altın pullu balığı göstermek istediğini söyler. Neha hemen kalkar ve balığı görmeye gider. Gecenin ilerleyen saatlerinde Neha ile Sankara akvaryumu alarak bir kuyunun başına giderler. Neha buradan su alır ve hemen akvaryumdaki su ile değiştirir. Daha sonra akvaryumu geri koyarlar. Vasu, Tapki’ye dualı su verir. Bu sırada Sankara hemen suyu Neha’nın akvaryuma doldurduğu su ile değiştirir. Tapki bir zaman sonra iş yaparken gözlerinin ağrıdığını ve aynaya bakınca gözlerinden kan geldiğini görmeye başlar. Bunu Vasu’ya söyler ve Vasu doktor çağırır. Gelen doktor Tapki’nin gözlerinde yara çıktığını söyler. Neha, Sankara ona inanmayınca çok kızar ve onu boğmaya çalışır. Daha sonra akvaryumdan bir kase su alarak Sankara’ya bir şey göstereceğini söyler. Elektrik panosuna suyu serperek elektriklerin kesilmesini sağlar. Bu sırada Tapki oraya gelir ve Sankara son anda onu yakalar ve nereye gidiyorsun der. Tapki ise burası benim evim diyince Sankara şok olur. Artık Tapki’yi bu şekilde öldürebilir. Dışarıda uçurtma şenliği başlamıştır ve herkes poja yaptıktan sonra şenliğe gelmiştir. Kabir’in elindeki uçurtmada Tapki’nin resmi vardır. Bihaan uçurtmasını uçurmaya hazırlanırken keçi gelir ve Bihaan ile Tapki’yi birbirine bağlar. Ne yapsalar da bir türlü kurtulamazlar. Bu sırada Kabir ve diğerleri gelerek onları o halde görür. Sonunda Bihaan ve Tapki ayrılırlar. Sankara ise üzerinde Bihaan’ın ismi yazılı olan uçurtmasını uçurur. Kabir ise onun uçurtmasını keser.




Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 143. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 143. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.