Aşk Bir Rüya 146. bölüm özeti ve fragmanı izle - 16 Temmuz Perşembe

Aşk Bir Rüya 146. bölüm özeti ve fragmanı izle - 16 Temmuz Perşembe
Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizilerinden biri olan ve her geçen gün popülaritesini artıran Aşk Bir Rüya yeni bölümü ile karşınızda. Dizide neler yaşanacağı yönünde araştırmalar yapılırken her gelişmenin neleri beraberinde getireceği de öğrenilmek isteniyor. Aşk Bir Rüya 146. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 147. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 147. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 146. bölüm özeti

Sankara o gün seni bebeğini öldürmek istedim ama başaramadım diyerek bebeği öldürdüğünü de itiraf eder. Bihan büyük bir şok yaşarken Preti Sankara’nın üzerine inek gübresi atar. Sankara dengesini kaybedince Bihan Tapki’yi alır. Sankara kaçarken Bihan peşinden gitmek ister. Ancak Tapki onu durdurur ve bir daha eve gelmeye cesaret edemeyeceğini söyler. Bihan dizlerinin önüne çöker ve ondan affetmesini ister. Tapki’de bebeği senin öldürdüğünü düşündüğüm için beni affet der. Balvinder ailesi alkışlarla onları onurlandırırken ikili birbirine sarılır. Ardından bebeğin öldüğü yere giderek birlikte ağlarlar. Eve geldiklerinde evde büyük bir telaş vardır. Preti Tapki ile Bihan’ın yeniden evleneceği için düğün hazırlıklarından bahseder. Kabir bu evlilik gerçekleşemez diye herkesi şok eder. Kabir evlilik belgelerini getirir ve yırtıp havaya atar. Şimdi sorun kalmadı der ve ikisinin birbiri için yaratıldığını söyleyerek herkesi güldürür. Ertesi gün pandit gelir ve gelinin nerede olduğunu sorar. Kabir, Tapki’nin elini Bihan’a verir ve mandire gitmelerini sağlar. Ardında yedi tur ve yemine geçilir. Turların da bitmesiyle sindor ve mangalsutra takılır ve evlilik tamamlanır. Şada Kabir’e gelir ve Tapki’yi hiç mi sevmedin diye sorar. Kabir üzülür ve ses çıkarmadan ayrılır. Kabir Tapki ile Bihan’a mutlu bir hayat diler ve gitmeleri gerektiğini söyler. Tapki bir kaç gün kalmasını istese de Kabir yolcu yolunda gerek diyerek Neha ile birlikte ayrılır. Sankara polisten kaçarken bir kadın onu tutar. Sankara karşısında Kosi’yi görünce şaşırır. Kosi intikam için hapisten kaçtığını söylerken Sankara da intikam için Pandey evine geri döneceğini söyler. Tapki ilk gecelerinde Bihan’ın eğitim alması gerektiğini söyler. Aralarına bir kitap koyar ve önce kitabı okumasını ister. Bihan kitaptan romantik cümleler söyler. Tapki utanır ve romantik bir gece yaşanır. Aradan günler geçer. Bihan eğitimi için çalışırken Tapki bayılır. Eve gelen doktor Tapki’nin hamile olduğunu söyler. Aradan 6 ay geçer. Duruv ve Aditi kucaklarında kızları ile gelir ve Tapki’den aarti yapmalarını ister. Şada kucağında oğlu ile gelir ve öncelik miras sahibi oğlandadır diyerek Aditi’yi üzer. Bihan kız ve erkeklerin eşit olduklarını söylerken Vasu ve Tapki de onu destekler.




Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 147. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 147. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.