Aşk Bir Rüya 151. bölüm özeti ve fragmanı izle - 21 Temmuz Salı

Aşk Bir Rüya 151. bölüm özeti ve fragmanı izle - 21 Temmuz Salı
Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizilerinden biri olan ve her geçen gün popülaritesini artıran Aşk Bir Rüya yeni bölümü ile karşınızda. Dizide neler yaşanacağı yönünde araştırmalar yapılırken her gelişmenin neleri beraberinde getireceği de öğrenilmek isteniyor. Aşk Bir Rüya 151. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 151. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 151. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 151. bölüm özeti

Tina, Şada’dan çok korkmaktadır. Bu yüzden eve gitmeyi hiç istememektedir. Bani ise onları kendi evine götüreceğini söyler. Bihaan ve Tina’yı alarak Tapki’nin evine giderler. Tapki gelerek Bani’ye okula gitmesini söyler. Bani ise ateşi olduğunu ve okula gitmeyeceğini söyler. Bu sırada Bihaan ve Bani ise saklanmaktadır. Tapki peki der ve gider.

Daha sonra Bihaan ve Tina saklandıkları yerden çıkarlar. Bani, ateş için soğan kullanmıştır ve Bihaan bu fikri beğendiğini söyler. Oyun oynamak için iki kızımın da beni ikna etmesi gerekir der. Tina ve Bani, Bihaan’a sarılırlar. Daha sonra bahçede oyun oynamaya başlarlar. Bu sırada Tapki gelir. Bani Tapki’nin sesini duyduğu için onları tekrar saklar. Bihaan ve Tina, oyun için yaptıkları korkuluğun oraya saklanırlar.

Tapki geldikten sonra Bani’ye ateşini sorar. Bani ise iyileştiğini söyler. Sankara ve Şada gelerek Tapki’ye Bihaan’ı sorarlar. Tapki ise burası benim evim ve ondan haberim yok der. Bihaan korkuluğun yanındadır ve uzanarak  Şada’nın kafasına vurur. Şada ise Sankara’nın vurduğunu düşünerek dönüp onu azarlamaya başlar. Gece Tapki uyurken Bihaan gider ve onu izlemeye başlar. Bunun yanlış olduğunu düşünerek odadan çıkar ve bu sırada Tapki kapının sesine uyanır. Bihaan hemen Tina ve Bani’yi uyandırır. Tapki’nin geleceğini söyler.

Tapki Bani’ye yataktan inme evde hırsız var der. Işıklar açılınca ise karşısında Bihaan ve Tina’yı görünce şok olur. Hemen Balvinder’i arar ve durumdan bahseder. Balvinder ailesi gelir ve Bihaan ile Tina’yı alır. Tapki ise üzülerek ağlamaya başlar. Bani ise onu teselli etmekle yetinir. Preti, Bihaan’ın gece boyunca Tapki’nin yanında olduğunu ve hastalığın nüks etmediğini söyler. Balvinder ise doktora güvenerek yanlış yaptıklarını söyler. Doktorun öyle konuşmasına sebep olan kişiler ise Sankara ve Şada’dır.

Şada, Bihaan’ı arabadan çıkararak ona uydurma bir hikaye anlatmaya başlar. Bihaan ise bu sırada Tapki’nin doğum için hastaneye geldiği anı hatırlar ve düşer. Tapki ise Bihaan’ın ilaç aldığını görür. Balvinder ailesi onu arabaya alarak eve götürmeye çalışmaktadır. Tapki ise Bihaan’ın neden bu şekilde sıkıntılar yaşadığını bulmayı kafaya koymuştur. Buna sebep olan bir şey vardır.

Sankara ise olurda Tapki gelirse ne yapacağım diye düşünmeye başlamıştır. Şada ise Bihaan’a sahip çıkması gerektiğini söyler. Sankara hemen bhanglı bir içecek hazırlar ve Bihaan’ın odasına gider. Dans etmeye başlar. Yorganı kaldırdığında ise bir oyuncak bebek görür ve şok olur. Tina ve Bihaan bir anda ortaya çıkar. Tina akıllı davranmış ve Sankara’nın oyununu bozmuştur.

Sankara ve Şada, Bihaan ile oyun oynamaktadır. Ellerinde bulunan Tac Mahal maketini Bihaan’a vermemek için onunla dalga geçmeye başlarlar. Bu sırada Tapki ve Bani gelirler. Tapki maketi alarak Bihaan’a verir ve insanların duyguları ile oynanmasının çok yanlış bir hareket olduğunu söyler. Bani ve Tina ise sımsıkı birbirlerine sarılırlar.




Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 152. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 152. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.