Aşk Bir Rüya 152. bölüm özeti ve fragmanı izle - 22 Temmuz Çarşamba

Aşk Bir Rüya 152. bölüm özeti ve fragmanı izle - 22 Temmuz Çarşamba
Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizilerinden biri olan ve her geçen gün popülaritesini artıran Aşk Bir Rüya yeni bölümü ile karşınızda. Dizide neler yaşanacağı yönünde araştırmalar yapılırken her gelişmenin neleri beraberinde getireceği de öğrenilmek isteniyor. Aşk Bir Rüya 152. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 152. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 152. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 152. bölüm özeti

Bihan kim gidiyor diyerek gelir ve Tapki’nin misafirleri olduğunu, Bani’nin Tina ile iyi anlaştıklarını söyler. Sankara Bihan’ı dinlenmesi için götürürken Duruv da Bihan’dan dinlenmesini ister. Tapki evden ayrılacağını Tina’ya söyleyince iki kardeş de ağlamaya başlar. Bihan onların kulağına bir şey söyler ve ağlamaları kesilir. Şada Tapki’ye ne zaman gideceksin diye sorar. Tapki mandire gelir ve Tanrı’dan bir çıkış yolu göstermesini ister. Tapki yere düşen bir şeyi almak için eğildiğinde Şada ve doktor oraya gelirler. Şada doktora iyi bir drama yaptığını ve ilaçların aslında Bihan’ı daha kötü ettiğini, Tapki’nin Bihan’ı iyileştirebileceğini söyler. Ona para verip gönderir. Tapki gerçeği anlamıştır ve evde kalıp Bihan’ı iyileştirmeye karar verir. Şada Tina’dan evlerine gitmesini ister. Bani ondan kalmasını istese de Şada onları zorlar ve Tapki’yi mektup konusunda tehdit eder. Evde kalması halinde Bihan’ın öleceğini söyler. Tapki Şada’nın doktorla konuştuklarını hatırlar ve Tina’nın elinden tutarak merdivenlerden inmeye başlar. Tapki dengesini kaybeder ve merdivenlerden aşağıya yuvarlanır. Balvinder hemen doktor çağırır. Eve gelen doktor ayağındaki yaranın çok derin olduğunu ve zorlarsa kırılacağını belirtir. Şada ambulans çağırıp Tapki’yi eve göndereceğini söylerken Bihan onun hiç bir yere gitmeyeceğini söyler. Bani Tapki’nin düştüğü merdivenlere kızarken Tina onu durdurur. Suman ve Preti Tapki’nin evde kalacak olmasına çok sevinirken Duruv öfkelendiğini söyler. Eğer Bihan arada olmasa onu göndereceğini belirtir. Tapki Duruv’un Aditi’den dolayı kendisini sorumlu tuttuğunu bunu nasıl düzelteceğini bilemediğini düşünür. Gecenin ilerleyen saatlerinde Tapki destek değneği ile ayağa kalkar ve Bihan’ın odasına gider. Onu Tina ile birlikte uyurken görür. Bihan hafızasını kaybetse bile kalbinin hala onun için  attığını ve gerçekleri ortaya çıkarmada bu hissin onu ayakta tutacağını söyler. Ertesi sabah Sankara Bihan’ın ilacını masanın üzerine bırakır ve içmesini ister. Tapki Bani’nin çantasındaki sapanı alır ve Bihan’ın ilacını hedefleyerek masadan düşürür. Sankara Bihan’ı azarlar ve yeni bir ilaç getirmeye gider. Bani Tapki’yi bahçeye çıkarır ve körebe oynaması için gözünü bağlar. Oyuna Bihan da katılır. Tina Bihan’ı itekleyince Tapki Bihan’ı tutar ve sarılır. Tapki göz bandını açarken Bihan şaşkındır. Duruv onları birbirine bakarken görür. Tapki onu görünce ayrılır. Tina ve Bani anne ve babalarını birleştirmek ve kız kardeş olmak istediklerini paylaşır. Eve bir kurye gelir ve Tapki ondan ilaç alır. Bu ilacı Bihan’ın ilacı ile değiştireceğini söyler. Ancak bunu nasıl yapacaktır. Tapki Bihan’ın ilacını vitamin ilaçları ile değiştirmeyi başarır. Tapki Vasu’yu görünce çok sevinir. Vasu senin geleceğin gün için yaşamımı sürdürdüm der ve ona sarılır. Ona her konuda yardımcı olarak Şada ve Sankara’nın niyetlerini ortaya çıkarmayı düşünüyorlar. Aşk Bir Rüya 21 Temmuz Özeti sona erdi.




Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 153. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 153. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.