Aşk Bir Rüya 154. bölüm özeti ve fragmanı izle - 24 Temmuz Cuma

Aşk Bir Rüya 154. bölüm özeti ve fragmanı izle - 24 Temmuz Cuma
Kanal 7 ekranlarında yayınlanan Hint dizilerinden biri olan ve her geçen gün popülaritesini artıran Aşk Bir Rüya yeni bölümü ile karşınızda. Dizide neler yaşanacağı yönünde araştırmalar yapılırken her gelişmenin neleri beraberinde getireceği de öğrenilmek isteniyor. Aşk Bir Rüya 154. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor. İyi seyirler dileriz.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 154. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 154. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 154. bölüm özeti

Duruv bunu öğrenince çılgına döner ve Bihan’ın seninle olmasına asla izin vermeyeceğini söyleyerek ayrılır. Daha sonra Şada, Sankara’ya Tapki’yi öldürmek zorunda olmadıklarını, onu hayatından bezdirmeleri gerektiği konusunda uyarır. Ertesi gün holi bayramı kutlanacaktır. Ancak Bihan Tapki gittiğinden beri renklerden nefret etmektedir. Tapki Bihan ile holi kutlaması yapmaya söz verir. Bani de onu destekler ve Bihan’ı holi oynamaya davet eder ancak Bihan kabul etmez. Tapki Bihan’ın en sevdiği yemeği yaparak onu dışarı çıkarmayı başarır. Bihan benim en sevdiğim yemeği nereden biliyorsun diye sorar. Tapki Vasu’nun anlattığını söyler. Tapki elindeki renkleri Bihan’a uygulamak ister ancak Bihan’ın hafızası yanıp söner ve renklerden nefret ettiğini söyler. Bani Bihn’ı asla holi oynamayacağını söyler. Vasu Tapki’den bri kere daha denemesini ister. Şada Sankara’ya Tapki’den önce davranmasını ve Bihan’a renk uygulamasını ister. Holi bayramı büyük bir heyecanla kutlanırken Tapki birbirine kırgın olan Tina ve Bani’yi barıştırır ve birbirlerine renk uygulatır.  Şada Tina’yı havuza itekler. Tina çırpınmaya başlar ve babasını çağırır. Bihan onun çığlıklarını duyar ve sese doğru koşar. Tapki zamanında yetişir ve Tina’yı kurtarır. Onu gizlice izleyen Şada ve Sankara hayal kırıklığı yaşarlar. Bihan gelir ve kızına sarılır. Bunu sana kim yaptı diye sorar. Tina Şada’nın zarar verebileceğini düşünerek kendisinin düştüğünü söyler. Vasu hizmetçiden bhanglı içkiyi Şada ve Sankara’ya vermesini ister. Böylece suçlarını itiraf edeceklerini düşünür. Sankara balona siyah boya ekler ve Tapki’nin yanında patlatarak yüzünün karaya boyanacağını ve rezil olacağını söyler. Balonu patlatmak üzereyken Bihan davulla gelir. Tapki arkasına döner ve Bihan’ı neşeli bir halde görünce mutlu olur. Balvinder ailesi de mutlu olmuştur. Şada bhanglı içkiyi içer ve kendinden geçer. Vasu onun önüne geçer ve onu kızdırır. Şada’ya seni tek seferde evden atabilirim diyerek onu kızdırır. Şada kimseden korkusu olmadığını söyler ve arkası dönük Duruv’a Tapki’yi 7 yıl önce şantajla evden gönderdiğini söyler. Duruv arkasına döner ve Şada’nın şaka yaptığını söyler. Vasu şaka olmadığını söylerken Şada da şaka olmadığını belirtir. Ancak Duruv da kendinde değildir. Vasu onun da bhang aldığını düşünür. Sankara Tapki’nin karşısına geçer ve ona renk uygulamak istediğini söyler. Tapki daha düne kadar beni öldürmeye çalışıyordun derken Sankara ona sarılır ve elbisesini yırtar. Tapki üzerini dupatta ile kapatırken Sankara Tapki’yi su havuzuna itekler. Şada Tapki’nin yüzüne siyah renk uygulamak için Tina’nın elindeki balonu alır ve içine siyah renk doldurur. Bani’nin yönlendirmesiyle Tapki yerine Sankara’nın yüzünü siyaha boyar.




Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 155. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 155. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.