Aşk Bir Rüya 19. bölüm özeti ve fragmanı izle - 7 Mart Cumartesi

Aşk Bir Rüya 19. bölüm özeti ve fragmanı izle - 7 Mart Cumartesi
Kanal 7'nin yeni başlayan ve uzun sürecek olan dizisi Aşk Bir Rüya izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 19. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizi artık sabahları saat 09:15'te tekrar bölümü ve akşam da Yemin'den sonra 21:30'da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 19. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 19. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 19. bölüm özeti

Kanal 7 ekranlarında her gün yayınlanan Aşk Bir Rüya dizisinde Thapki’nin başı Vasundara nedeniyle belada. vasundara bakalım bu düğünü bozmak için ne yapacak? İşte ayrıntılar! Kına töreni başlar. Kiran ve Aditi, Thapki’nin eline isim yazacaktır. Duruv gülümserken Thapki’nin ellerine Duruv’un ismini yazarlar. vaundara içten içe sinir oluyordur. Suman ve Preeti ise vasundara’nın Thapki’yi gerçekten istediğinden emin olmak isterler. Kınadan sonra Duruv, Thapki’nin elindeki kınanın rengine bakarak rengi güzel olmuş bu da benim seni ne kadar sevdiğimi gösteriyor der. Thapki utanınca da sen hep gülümse diye utandırır Thapki’yi. Bir sonraki gün haldi töreni vardır. Duruv bu tören boyunca Thapki’yi göremeyecektir. Thapki tören için kadınların bulunduğu alana Vasundara ile gider. Vasu orada önce Thapki’yi konuşturmamayı denese de sonrasında gerçek herkes tarafından anlaşılır. Vasundara ise sizin gibi cahiller onun ne kadar iyi olduğunu değil konuşmada zorlandığını görürsünüz diye onları aşağılamaya kalkan kadınlara iyi bir ders verir. Thapki sevinirken vasundara bunu ailesi için yaptığını düşünür. Tören sonrasında Vasundara oğluna otellerde baskın olduğunu bu düğün işini bir daha düşünmeyi teklif etse de Duruv kararlıdır. vasundara ise yeni bir planla Thapki’yi başka bir otele gönderir. Thapki yürüyerek giderken Vasundara oğlum için bunu yapmalıydım diye düşünür. Thapki giderken Bihan da yaşananların ardındaki gerçeği araştırır. Thapki sonunda otele varır. Vasundara’nın söylediği yere girer ama burası fuhuş işinin olduğu bir yerdir. Adamın biri Thapki’nin elini tutmaya çalışıp bunu beğendim der. Thapki ne olduğunu anlamadan polis baskın yapar. Vasundara ise bu iş burada biter diye sevinmektedir. Thapki çantasını da evde bıraktığı için yanında kimliği bile yoktur.


Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 20. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 5 Mart Perşembe günü yayınlanacak olan 20. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.