Aşk Bir Rüya 29. bölüm özeti ve fragmanı izle - 17 Mart Salı

Aşk Bir Rüya 29. bölüm özeti ve fragmanı izle - 17 Mart Salı
Kanal 7'nin yeni başlayan ve uzun sürecek olan dizisi Aşk Bir Rüya izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 29. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizi artık sabahları saat 09:15'te tekrar bölümü ve akşam da Yemin'den sonra 21:30'da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 29. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 29. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 29. bölüm özeti

Thapki Dadi için Çin yemekleri yapacaktır. Preeti ve Suman ise Bihan ile thapki’yi birleştirmek için yeni bir plan yapar. Vasu ise Bihan’a gömlek kumaşı verir. Bihan kumaşı çok beğenir. Bunu gören Preeti ve Suman kumaşı alıp mutfağa götürür. Thapki onu bez olarak kullanacaktır ki Bihan fark edip intikam için bunu yaptığını söyler. O da tutar yemeği mahveder. Thapki üzülüp ağlar. Preeti ve Suman, Bihan’ı suçlu duruma düşürmek için kablolaro keser, böylece Thapki yemek yapamayacaktır. Thapki de gerçekten Bihan bunu yaptı zannedip gidip ona kızar. Bihan "Ben Bihan ise bunu yapmadım ama kim yaptıysa eline sağlık. Övünecek yer arıyordun ah ne yazık şimdi övünemeyeceksin" der. Thapki yemek için soba yolunu dener ama Suman ve Preeti bu planını bozar. Duruv ise yaşadığı sıkıntılar nedeniyle herkese sinirlenmektedir. Hatta programda konuklara da fırça çekince program yayından kaldırılır. Diwakar ise Aditi ile flört edip kamera kaydı yapar. Nimmi’nin kızıyla sadece parası için evlendiği itirafını da duyan Aditi için görev tamamlanmıştır. Thapki ise Suman nedeniyle evde kilitli kalır ve dışarıdan kibrit de alamaz. bihan ona yardımcı olmak isterken düşer ve yaralanır. Thapki ona yardım eder ve taşları alıp ateş yakmaya çalışır. Bihan da ona yardım ederken ikili gözgöze gelir. Aditi’nin oyunu Diwakar’ın gerçek yüzünü çıkaramaz. Thapki ise ateşi tutuşturur. Erişteleri hazırlar. Suamn ve Preeti bunu görünce erişteleri ineğe yem olarak vermesi için Bihan’a verirler. Bihan telefonda konuşurken erişteleri de yem olarak ineğe yedirir. Thapki kızınca da Çinli bir şefe yarım saat içinde erişte yapmasını ister. Thapki ise bundan habersiz sebze almaya çıkmıştır. Döndüğünde hem Dadi hem de çin yemekleri vardır. Dadi teşekkür ederken thapki Bihan’a bakar. Dadi yemekleri beğenir. Vasu ise ödül olarak elmas yüzük verelim der. Dadi tam verecektir ki Thapki yemekleri yapamadığını anlatır. Bihan ise Çinlilere onun yaptırdığını söyler. Dadi ise yüzüğü alması için baskı yapar. Thapki kabul etmeyince Dadi’den yüzüğü alıp Vasu’ya teslim eder. Diwakar ise Aditi’ye yardım eden Raghav’ı azarlar. Ardından ikili gülerek oynadıkları oyunu kutlarlar. Thapki odaya geçtiğinde Bihan ona eşyalarını toplamadını akıl hastanesi gideceğini söyler. Küçük bir yalan da söyleyemedin diye kızar. Suman ve Preeti ise yeni bir planla Bihan’ın kıyafetinde uzun saç görüp selfie çekerler. Ardından da Thapki’nin saçından bir bahane ile saç teli alırlar. ikisi aynı olunca ikilin arasında aşk başlamış demektir diye düşünürler. Vasu’ya da kanıtı gösterdiklerinde vasu şaşırır. Sofraya oturduklarında aynı saçı gören vasu, Duruv orada iken bu durumu herkesin önünde söyler. Kızın saçları da uzunmuş diye gülümser. Duruv’un canı sıkılır.


Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 30. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 16 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 30. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.