Aşk Bir Rüya 34. bölüm özeti ve fragmanı izle - 22 Mart Pazar

Aşk Bir Rüya 34. bölüm özeti ve fragmanı izle - 22 Mart Pazar
Kanal 7'nin yeni başlayan ve uzun sürecek olan dizisi Aşk Bir Rüya izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 34. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizi artık sabahları saat 09:15'te tekrar bölümü ve akşam da Yemin'den sonra 21:30'da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 33. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 34. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 34. bölüm özeti

Aşk Bir Rüya’da bu akşam evde bayram için tören yapılır. Tören sırasında eve gelen polisler Bihan’ı tutuklar. Bu tutuklama olayının perde arkasında ne var? Herkes Bihan’ın öldüğünü düşünürken o bir anda ortaya çıkar. Vasu Bihan ile Thapki’nin yakınlaşması için yaklaşan bayramı fırsat bilir. Bayramda tüm adetleri onların birlikte yapmasını planlayan Vasu gelinlerinden de yardım alır. Tören sırasında Bihan Thapki’ye tatlı yedirmek ister fakat Thapki bunu kabul etmez. Eve gelen polisler herkesi çok şaşırtır. Polisler Thapki ve Bihan’ın zoraki bir evlilik yaptığını söyleyerek Bihan’ı hapse atacaklarını belirtir. Thapki de gerçekleri olduğu gibi polise anlatınca polis Bihan’ı tutuklar. Bu tutuklama olayının perde arkasında ne var?


Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 35. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 16 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 35. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.