Aşk Bir Rüya 35. bölüm özeti ve fragmanı izle - 23 Mart Pazartesi

Aşk Bir Rüya 35. bölüm özeti ve fragmanı izle - 23 Mart Pazartesi
Kanal 7'nin yeni başlayan ve uzun sürecek olan dizisi Aşk Bir Rüya izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 35. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizi artık sabahları saat 09:15'te tekrar bölümü ve akşam da Yemin'den sonra 21:30'da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 33. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 35. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 35. bölüm özeti

Vasu yeni planıyla bu bölümde de çok konulacak. İşte merakla beklenen Aşk Bir Rüya 35. bölüm özeti! Bihan yeniden resmi çıkartırım der. Bu arada müfettişler gelip Bihan’ı götüreceklerdir ki Thapki şikayetimi geri aldım der. Bilirsiniz klasik karı koca kavgaları der. Polisler gider. Vasu Druv’a Thapki’nin söylediklerini anlatır. Druv iyice sinirlenir. Vasu bir de üstüne onlara bir şans ver deyince Druv çileden çıkar. Vasu onu ikna etmek için Thapki mutlu olsun istemiyor musun der. Druv elbette mutlu olmalı der. Vasu öyleyse bana yardım et der. Druv ile plan yaparlar. Thapki Aditi ile karşılaşır ve onun sıkıntılarını öğrenir. bay Singh ve kızı Shraddha gelir. Vasu “Druv ve Shraddha evlenecek.” der. Thapki Druv’a gidip mutluluğun için onunla evlenmelisin deyince druv umduğunu bulamaz. Bu gösteriyordur ki Thapki onu sevmiyordur. Vasu daha sonra Thapki ile konuşup Druv’un zor günler geçirdiğini onun bu evliliği gerçekleşirse yeni bir sayfa açabileceğini ona yardım etmesini söyler. Thapki ona yardım edeceğini söyler.Vasu nişan günü için mühüratı alır. Druv ona tepki gösterince araya Thapki girer. Druv eğer nişan düzenlemesini Bihan ve sen yaparsan olur der. Thapki seve seve der. Druv şok olur. Bu olanlardan ise Bihan’ın hiç haberi yoktur çünkü Vasu Thapki’ye sakın Bihan’a söyleme diye tembih etmiştir. Bihan bu habere öfkelenir. Thapki ise kuruyan şalları elindeyken tam düşecektir ki Bihan onu tutar. Pembe şalı altında ikisi göz göze gelir. Shraddha druv’u ziyarete gelir. Vasu onların yüzük seçmelerini ister. Thapki ve Bihan da onlara eşlik edecektir. Yüzükler de seçilir.


Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 36. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 16 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 36. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.