Aşk Bir Rüya 36. bölüm özeti ve fragmanı izle - 23 Mart Salı

Aşk Bir Rüya 36. bölüm özeti ve fragmanı izle - 23 Mart Salı
Kanal 7'nin yeni başlayan ve uzun sürecek olan dizisi Aşk Bir Rüya izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 36. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizi artık sabahları saat 09:15'te tekrar bölümü ve akşam da Yemin'den sonra 21:30'da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 36. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 36. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 36. bölüm özeti

Shraddha Vasu için de bir hediye yüzük seçer. Vasu sevinir. Diwakar ise Aditi’ye eğer onunla evlenmezse resimleri gazetede yayınlatacağını söyler. Aşk Bir Rüya 36. bölüm özeti başlıyor!

Druv yüzükleri alınca bu yüzüklerin kendileri için değil Bihan ve Thapki için olduğunu söyler. Bihan ve Thapki yemek yemeye giderler. Bihan içki yarışı başlatınca ikisi de fena halde içer. Dışarı çıktıklarında birbirlerini tutmaya çalışırlar. Komik hallerine rağmen romantik anları da sakın kaçırmayın.

Thapki ve Bihan içkinin etkisi altında olduklarından komik hallerine devam ederler. Bisikletle eve giderler. Dadi onları gören tek kişi olur. Daha sonra yerde hamamböceği gören Thapki yatakta yatmak ister. Bihan ben de yatacağım deyince yatağı ayırır ikisi de yatarlar. Aditi ise bir çıkmazın içindedir. sarhoş olan Bihan ve Thapki birbirlerine yüzükleri de takıp uyuyakalırlar. Uyandıklarında sarhoş halde yaptıklarını hatırlamaya çalışırlar. Limonlu su almak için gittiklerinde yüzükleri taktıklarını gören druv şaşırır. Odada ikili yüzükleri çıkarmaya çalışır. Shraddha ise Bauji için hediye olarak bir silah getirir. Shraddha herkesten güzel tepkiler alsa da Suman ve Preeti’nin ondan hoşlanmadığını fark eder. İkram olarak getirdikleri portakal suyunda buzu alıp onları düşürür. İnek gübresinin üzerine düşen ikiliye Vasu güler. Gelin hanım ise rol yapıp yardım etmeye çalışır. Bihan ise onun ikiyüzlü olduğunu görüp sinirlenir. Karşısına geçip hesap sorar. Thapki yanlış anlamışsın diye gelin hanımı savunur.


Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 37. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 16 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 37. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.