Aşk Bir Rüya 40. bölüm özeti ve fragmanı izle - 29 Mart Pazar

Aşk Bir Rüya 40. bölüm özeti ve fragmanı izle - 29 Mart Pazar
Kanal 7'nin yeni başlayan ve uzun sürecek olan dizisi Aşk Bir Rüya izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 40. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizi artık sabahları saat 09:15'te tekrar bölümü ve akşam da Yemin'den sonra 21:30'da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 40. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 40. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 40. bölüm özeti

Aşk Bir Rüya 40. bölüm 29 Mart’ta ekranlarda olacak. Druv ve Shraddha nişanlanacak mı, shraddha’nın gerçek yüzü ne mzana ortaya çıkacak sorularının yanıtlarını arayacağız. İşte Aşk Bir Rüya 40. Bölüm özeti. Bihan ve Thapki Shraddha’nın Druv için iyi biri olmadığını düşünür ve onun gerçek yüzünü herkesin görmesini dilerler. Sabah olduğunda Shraddha gelir ve Dadi’yi selamlar. Druv, Vasu’nun ateşinin olduğunu ve kimseye söylemedeğini herkese söyler. Shraddha onunla yakından ilgilenir hatta senin için yemek bile yemeyeceğim der. vasu duygulanır ve iyi ki senin gibibir gelinim var der. aditi ise Diwakar’ı kendine inandırıp resimleri silmeyi ardından da evden kaçmayı planlamaktadır. Bihan ve Thapki Shraddha’nın evine gittiklerinde onun parti düzenlediğini görünce şok olurlar. Shraddha artık zengin oldum, Pandey’i tuzağa düşürdüm o hasta kadına bakmamak için de her zaman bahanem olacak diye dalga geçer. bunları videoya çekmek isterler ama telefonu unutmuşlardır. Bir de üstüne Thapki vazoyu kırınca Shraddha sesin nerden geldiğini anlamak için bakar, Bihan ve Thapki saklanır. Shraddha’nın arkadaşı gelince Shraddha onları görmez. Bihan ve Thapki eve döner. Thapki Druv’a neden bu kadar acele ediyorsun Shraddha ile nişanlanma konusunda emin misin diye sorar. druv şaşkın halde neden yoksa onun iyi bir olmadığını mı düşünüyorsun der. thapki evet o der Bihan onu durdurur ve ikimiz de senin adına mutluyuz der. Bihan ile Thapki odada bir plan yapar ve Shraddha’ya şarap içirirlerse gerçeği itiraf edeceğini söylerler. Thapki başta karşı çıksa da kabul eder. Shraddha vasu’nun nişanda giymesini istediği lahengayı hiç beğenmez ama ses çıkarmaz. Nişan başlar. Shraddha içeceklerden önce dans gösterisi ister. Önce Bihan ve Thapki dans eder. Ardından Shraddha ve druv dans eder. Thapki yine Shraddha için şarap götürür. Bakalım bu defa başarılı olacaklar mı? Shraddha Thapki’nin şarap içirmeye çalıştığını fark edip bir oyun oynamaya karar verir. Üzerine şarap damlatır ve Thapki’yi suçlar. Vasu thapki’ye kızar. Shraddha sevinir ve mutfağa gidip içecek arar. Ve şarap içer. Shraddha konuklara kötü davranır. sinha onu odaya götürür. vasu da merak ettiği için gelir. Sinha her şey yolunda diyerek Vasu’yu gönderir. Thapki Vasu’ya Shraddha’nın Druv için iyi bir olmadığını söyler. vasu çığlık atar ve kekeleyerek Thapki’yi azarlar. Thapki hem şaşırır hem de ağlar.


Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 41. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 16 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 41. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.