Aşk Bir Rüya 41. bölüm özeti ve fragmanı izle - 30 Mart Pazartesi

Aşk Bir Rüya 41. bölüm özeti ve fragmanı izle - 30 Mart Pazartesi
Kanal 7'nin yeni başlayan ve uzun sürecek olan dizisi Aşk Bir Rüya izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 41. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizi artık sabahları saat 09:15'te tekrar bölümü ve akşam da Yemin'den sonra 21:30'da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 41. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 41. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 41. bölüm özeti

Aşk Bir Rüya 41 bölüm 31 Martta ekranlara gelmeye hazırlanıyor. Shraddha ve Druv nişanlanacak mı? İşte Aşk Bir Rüya 41. bölüm özeti! Vasu sinirle Druv ile Thapki’nin evlenmesini istemediğini bunun sebebinin kekeme olması olduğunu itiraf eder. "Sakın bu evliliği durdurma yoksa seni 3 ay bekletmem bu evden kovarım!" diye de tehdit eder. Thapki gözyaşlarına boğulur. Druv ve Shraddha’nın nişan töreni tüm hızıyla devam eder. Druv Thapki nişanı durdurur diye düşünse de Thapki gelmez. Yüzükler takılır. Druv ise o zaman düğünü durduracak diye kendini avutur. Bihan ise Thapki’nin ağladığını görüp yanına gider. Thapki gerçeği Vasu’ya söyledim ve bu oyunu kaybettim diye ağlar. Bihan gözyaşı içindeki Thapki’yi teselli eder ve Shraddha’nın gerçek yüzünü çıkarmak için yeniden el sıkışırlar. Shraddha’ya sürekli bir arama gelir. Başta açmaz sonra fırsatını bulunca açar ve neden sürekli arıyorsun diye azarlar. Bihan bu konuşmayı duyar ve Thapki’ye bu konuştuğu kişi önemli diye yakaladığı ipucunu paylaşır. Thapki bilerek Shraddha’nın kıyafetine su döker. Shraddha üzerini değişmeye gidince de telefondan konuştuğu kişiye mesajla buluşmak istediğini söyler. Adam buluşma yerine gelir. Adı Rithvik’tir. shraddha ile evlenmek üzere iken ayrıldıklarını söyler. Bunun nedeni olarak da işten kovulduğunu anlatır. O düğüne engel olacağım der. Onu alıp eve getirirler. Shraddha onu gürünce şok olur. Rithvik benimle gel gideli der. Shraddha kabul etmez. Shraddha bu adamı getirenlerden intikam almaya niyetlidir. Thapki ve Bihan’a daha da öfkelenir. Bu adam onlar için iyi bir kanıt olmayacaktır. Shraddha Rithvik’e parar verir ve mutluluğu için gitmesini ister. Yoksa babasının üzüntüden öleceğiniğ söyler. Adam başta gitmek istemez ama senin için gidiyorum al bu parayı sen kullan deyip gider. Shraddha sevinir. Babasının hasta olduğunu bahane ettiğini söyleyen bihan Rithvik’e boş çev verir ve yeniden aramasını söyler. Rithvik Shraddha’yı yeniden arar. Tam kına yakılacaktır ki Bihan ve Rithvik gelir ve size söylememiz gerekn bir şey var der. Thapki onları görünce sevinir.


Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 42. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 16 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 42. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum