Aşk Bir Rüya 42. bölüm özeti ve fragmanı izle - 31 Mart Salı

Aşk Bir Rüya 42. bölüm özeti ve fragmanı izle - 31 Mart Salı
Kanal 7'nin yeni başlayan ve uzun sürecek olan dizisi Aşk Bir Rüya izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 42. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizi artık akşam da Yemin'den sonra 21:30'da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 42. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 42. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 42. bölüm özeti

Aşk Bir Rüya 42. bölüm özeti Şarada’nın gerçek yüzünü görebileceğimiz bir bölüm umarım diyerek sizleri hemen Aşk Bir Rüya 31 Mart özeti! Tam Rithvik ile ilgili gerçek ortaya çıkacaktır ki bal arıları gelir. Şarada Thapki’nin kınasının içine bal katmıştır. Bal arıları ona saldıracak diye plan yapmıştır ama arılar hızla Vasu’ya doğru gider. Thapki bunu fark edip Vasu’nun elinden tutup odaya kilitler. Bu defa arılar Thapki’ye saldıracaktır ki Bihan onu kurtarır ama arılar nedeniyle bihan zor anlar yaşar. Arı sokması nedeniyle her tarafı şişen Bihan’a Thapki krem sürer. İyileşmesi için ormandan bir ot alacağını söyler. Şarada ise Rithvik ile ormana gitmiş, onu tuzağa düşürüp ondan kurtulmuştur. Thapki ise ormanda bataklığa düşer ve yardım ister. Bihan ise meraklanıp ormana gider ve Thapki’nin bataklıktan ona seslendiğini duyar. Herkes Şarada nerede diye merak ederken Şarada bir anda gelir ve arıdan korkup tapınağa sığındığını ve dua ettiği yalanını söyler. Vasu kına töreni devam etsin der. Thapki ve Bihan olmadığını önemsemez. Bihan ise Thapki kurtarır. Yağmur da yağınca ikisi de ıslanır. Kısa bir laf dalaşından sonra Şarada’nın gerçek yüzünü çıkarmak için geri dönerler. Herkes onlara üzerini değiştirmelerini söylerken Şarada kınayı kaçırdınız kusura bakmayın der. Thapki son bir çare Druv’a gider ve sakın o kızla evlenmeyin der. Druv memnun olur ama neden der. Şarada iyi biri değil sadece düğünü durdurun der. Thapki’den öyle bir kanıt bul ki bu düğün bitsin diye Druv için Thapki yeniden harekete geçer. Şarada onun bir plan peşinde olduğunu anlar. Thapki gerçeği itiraf ettirip kameraya kaydetmeyi düşünür. Şarada’yı odaya kilitler ve gerçeği söyle kimse yok der. Şarada var deyip kamerayı alıp kırar ve başlar itiraf etmeye: “Ben ne Druv’u ne de mızmız ailesini seviyorum. Benim amacım ünlü olmak. sevdiğim şey ise onları statüsü!” der. Thapki’nin ikinci planından habersiz olan Şarada her şeyi itiraf etmiştir. Bihan ve Thapki mutludur. Bihan ve Thapki sevinçle giderken kameradaki bellek yere düşer. Kameraman da belleği alır. Bu sırada Bauji Thapki ve Bihan’a gelmelerini söyler. Şarada bu bellek olayını da fark eder ve belleği bir yolunu bulup alır. Diğer belleklerin arasına koyar. Thapki’nin kafası karışır hangisi aradığı kaset bulamaz. Bihan da belleğin kaybolduğunu öğrenip telaşlanır. Bakalım Druv ve Şarada evlenecek mi? Cevabını Aşk Bir Rüya 43. bölüm özetinde öğreneceğiz.


Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 43. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 16 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 43. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.