Aşk Bir Rüya 46. bölüm özeti ve fragmanı izle - 4 Nisan Cumartesi

Aşk Bir Rüya 46. bölüm özeti ve fragmanı izle - 4 Nisan Cumartesi
Kanal 7'nin yeni başlayan ve uzun sürecek olan dizisi Aşk Bir Rüya izleyiciler tarafından yoğun ilgiyle karşılandı. Dizinin yeni bölümünde neler olacağı merak ediliyor ve araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 46. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizi artık akşam da Yemin'den sonra 21:30'da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 46. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 46. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 46. bölüm özeti

Thapki Vasu’nun gözüne girmeyi hiç başaramayacak gibi Aşk Bir Rüya sevenler. İşte sizler için hazırladığımız Aşk Bir Rüya 46. bölüm özeti.

Thapki Vasu’yu kurtarmaya çalışırken herkes oraya gelir. Thapki artık konuşuyordur. O panikle sesi gelmiştir. Thapki sesi geldiği için Şada’nın zilinin çıkarılmasını ister. Vasu da yarım ağız da olsa Thapki’ye teşekkür eder. Thapki’nin ayakları yandığından bihan onu kollarında odaya götürür. Ayaklarına merhem sürer. Şada druv’a neden hala uzak durduğunu sorar. Druv zaman ihtiyacı olduğunu söyler. Şada bekleyeceğim der. Vasu Thapki’yi rezil edip Şada’yı iyi gelin olarak duyurmak ister. Bu nedenle gelinlerin yarıştığı bir oyuna hem Şada hem de ayağında hala sıkıntısı süren thapki’yi yazdırır. bihan kızar ama Dadi bırak katılsın der. Şada bu oyunu Thapki’nin kazanmaması için elinden geleni yapacağını düşünür.Şada Bihan ve Thapki’nin odasına gider ve süte uyku tozu ekler. Böylece Thapki oynayamayacaktır ama sütü Bihan içer ve mışıl mışıl uyur. Aditi ise sonunda telefonun şifresini öğrenir. Fotoğrafları siler ama diwakar gelir ve kopyasını CD’ye aldım canım der. Sabah olduğunda her çift oyun için gelir ama Bihan ortada yoktur. Bihan olmadan nasıl oynayacaksın Thapki diye Şada dalga geçerken Bihan erken kalktım diyerek gelir ve çok iyi uyudum bana şans dile diyerek Şada’ya bakar. Gece sütün içinde bir şey olduğunu fark etmiş olan Bihan sütü dökmüştür. Şada’nın oyunu bozulmuştur. Süper gelin yarışması başlar. vasu Şada’ya başarılar dilerken Dadi Bihan’a sana güveniyorum der. Thapki ise oyundan çekildiğini söyler. bauji neden böyle bir karar verdiğini merak eder.


Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 47. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 16 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 47. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.