Aşk Bir Rüya 51. bölüm özeti ve fragmanı izle - 10 Nisan Cuma

Aşk Bir Rüya 51. bölüm özeti ve fragmanı izle - 10 Nisan Cuma
Kanal 7'nin Hint dizisi Aşk Bir Rüya haftanın her günü yayınlanamaya devam ediyor. Sıkı takipçileri bulunan dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar merakla araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 51. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizi artık akşam da Yemin'den sonra 21:30'da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 51. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 51. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 51. bölüm özeti

Dizicenter.net'in özetine göre Thapki’ye güvenen herkesin güvenini boşa çıkarmak için çabalayan Şada yeni planlarla yine bizleri kızdıracak. İşte Aşk Bir Rüya 51. bölüm özeti. Preeti ve Suman Thapki ile dalga geçip azarlar. Şada amacına ulaşmış olmanın verdiği hazla çok mutludur. Odaya giden Thapki’yi teselli eden Bihan olur. Neden hataları kabul ettin der. Thapki ise ben de insanım hata yaptım ve insanların bana olan güvenini kaybettim der. Bihan kimsenin senden nefret etmesine izin vermeyeceğim diye ona destek olurken Şada ve Vasu bu defa bauji ve Dadi’nin güvenini kırma planı yaparlar. Diwakar ise herkese Aditi’nin hamile olduğu yalanını yayar ve bunu boşanmayı engellemek için yaptığını söyler. Dadi ve Bauji din adamları geleceğini onları iyi ağırlamak gerektiğini söyleyip Thapki’den bunu ayarlamasını isterler. Thapki kabul eder. Şada yemekleri amhvetme planı yapar ama bu defa Bihan’ın nasıl biri olduğunu düşünememiştir. Hamile olduğu için Aditi’ye hediyeler verirler. Sıra Diwakar’a gelince Diwakar gerçeği itiraf eder ve yalan söylediğini itiraf eder. Ailesi Diwakar’a kızar. Bihan da sürekli Şada’yı kontrol altında tutunca Şada yemekleri mahvetme planını bir türlü gerçekleştiremediğini Vasu’ya söyler. Vasu o işi bana bırak der. Şada ile Bihan satranç oynarken Thapki de turşu getirmeye gider. Bu sırada Vasu tüm yemekleri sıcakta tutar . Cam kırılır ve yemeklerin içine cam girer. Vasu bu iş tamam diye sevinir. Thapki tam yanacakken onu Bihan kurtarır. Herkes oraya gelir ve yemeklerin mahvolduğunu görürler. Şada şimdi ne yemeği sunacağız diye telaşlandırır. Dadi üzülüp ilk defa bu oldu ve Thapki yüzünden der. Thapki ağlar. Bihan ağlayan Thapki’ye destek olur ve ona bir hikaye anlatıp yeniden cesaretlenmesini sağlar. gece yatmadan tüm yemekleri hazırlayan Thapki Dadi’nin de övgüsünü alır. Şada yere meyve atar. Thapki düşecekken Bihan onu kurtarır. Şada yeniden satranç oynarken tam yenecektir ki Bihan’ın yanında duran Thapki bir hamleyle oyunu alır. Şada öfkelenir. Uçurtma yarışı bakalım nasıl geçecek! Diwakar Aditi’ye tam tokat atacakken Thapki gelir ve elini tutar. Ardından Diwakar’a tokat atıp bu alçaklığı nasıl yaptın der. Bihan da Diwakar’ı dövüp yere atar. Aditi Thapki’ye sarılıp ağlar. Diwakar intikam almak için uçurtma yarışı için yola çıkan Bihan ve Thapki’yi durdurur. Bihan’a sen benim kardeşimsin sen de benim gibi kandırarak evlendin karınla der. Bihan sinirlenir ve ben ailesine asla kötü bir şey yapmadım der. Thapki üzülüp ağlar. Bihan Diwakar’ı azarlar ve ikili ayrılır. Bu tartışmayı uzaktan izleyen Şada Diwakar’a birlikte hareket edip Thapki’ye zarar verme üzerine anlaşma yaparlar.


Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 52. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 16 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 52. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.