Aşk Bir Rüya 56. bölüm özeti ve fragmanı izle - 15 Nisan Çarşamba

Aşk Bir Rüya 56. bölüm özeti ve fragmanı izle - 15 Nisan Çarşamba
Kanal 7'nin Hint dizisi Aşk Bir Rüya haftanın her günü yayınlanamaya devam ediyor. Sıkı takipçileri bulunan dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar merakla araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 56. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 56. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 56. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 56. bölüm özeti

Dizicenter.net'in özetine göre 

Meyveleri soymak için Preeti ve Suman çok isteksizdir. Meyveleri kesecek birini bulmaya çalışırlar. Şada manikürü bahane eder gider. Suman kocasını bahane eder. Preeti ben mi yapacağım deyip gider. bihan bu hallerini görünce keçiyi salıverir. Thapki meyveleri yemesin diye meyve tabağını tutar. Herkes onu bu halde görür. Vasu Thapki’ye kızar ve yabancılar içeri giremez yazar. Thapki ağlar. Bu durumu düşünen Vasu ve Şada yeni bir plan yapar. Thapki kendisini pujaya davet ediyorlar zanneder. Bihan içeri girmemelisin diye uyarsa da Thapki Vasu’nun içeri girmesini istediğini düşündüğünü anlatır. Puja için gelen misafirleri içeri alan Şada, Thapki’ye de ayakkabıları düzenlemesini ister. Bihan bunu görüp sinir olur ve Thapki ile puja yaparlar. Şada ise puja için verdiği sipariş gecikince misafirler kızıp dışarı çıkar. Dışarda Thapki ve Bihan’ın puja yaptığını gören konuklar onlara katılır. Vasu’nun yanında kimse kalmaz. Vasu Şada’ya kızar. Bauji ise önce Bihan’a teşekkür eder ardından da ona uzun süredir istediği İngilizce sözlüğü verir. Bihan uyurken yine sayıklar ve Thapki’nin elini tutarak uyuyakalır. Sabah olduğunda ikisi de bu duruma şaşırır. Thapki eşyalarını bulamaz. Bunu yapan Vasu’dur. Burada bedava kalıyorsunuz, gidip parar kazanın ya da gelin evde hizmetçi eksiği var burada çalış ki burada kalabilesin der. Thapki ağlar. Vasu Thapki’nin hizmetçi olarak gelmeyeceğini düşünüp buradan gideceğini düşünür. Thapki çaresiz kalıp eve hizmetçi olarak gelir. Suman kıyafetlerimi yıka der. Thapki makineye kıyafetleri koyunca Şada, narinli kıyafetlerim var makinede değil elinde yıka der. Thapki bakakalır. Tüm bu olanlardan Bihan’ın haberi yoktur. Bakalım Aşk Bir Rüya 57. bölüm özetinde Bihan bu durumu öğrendiğinde ne yapacak.


Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 57. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 16 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 57. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.