Aşk Bir Rüya 57. bölüm özeti ve fragmanı izle - 16 Nisan Perşembe

Aşk Bir Rüya 57. bölüm özeti ve fragmanı izle - 16 Nisan Perşembe
Kanal 7'nin Hint dizisi Aşk Bir Rüya haftanın her günü yayınlanamaya devam ediyor. Sıkı takipçileri bulunan dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar merakla araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 57. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 57. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 57. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 57. bölüm özeti

Dizicenter.net'in özetine göre 

Thapki kıyafetleri yıkamayı bitirir. vasu bu kalmış deyip başka bir kıyafet getirir. Getirdiği kıyafetin rengi diğer kıyafetlere geçer. Thapki yeniden tüm kıyafetleri yıkamak zorunda kalır. Suman Thapki’den yemek yapmasını ister. Thapki yemek yaparken Bihan seslenir. Thapki gizlice gider.

Bihan onun nerede olduğunu bilmediğinden ondan yemek yapmasını ister. Suman eve gelen konukların onu hizmetçi sanmasıyla zor anlar yaşar. Köylüler hakkında rencide edici sözler söyleyen beylere en büyük dersi Thapki verir. Suman’ın hizmetçi olmadığını köylü olmanın gurur verici bir şey tavrına sinir olur. kaplanı kesmişin diyerek yüzüne merhem sürer.

İş için geç kalan Thapki bir bahane ile Bihan’ı evden gönderir. Thapki temizlik yaparken onu gören Druv üzülür. Cüzdanı düşünce Thapki cüzdanı verir ama cüzdanın içinden Şada’nın resmi çöpün içine düşer. Bunu gören Şada sinir olur. Thapki’den değirmende un öğütmesini söyler. Thapki o kadar uzun süre öğütme işiyle uğraşınca Suman onun için üzülür. Şada süte uyku hapı ekleyip orada bırakır. Suman ise bu sütü Thapki’ye vermeyi planlar.

Thapki sütü içince bayılır. Şada onu çuvala koyar. Bu sırada Dadi Şada’yı çağırınca çuvalı orada bırakır. Thapki kendine geldiğinde ağlar. Çuvalın hareket ettiğini gören Suman ve Preeti korkarak kaçar. Bir fare çuvalı kemirince Thapki çuvaldan çıkar. Benzer bir çöp çuvalı da hizmetçi tarafından oraya konur. Suman ve Preeti hayalet gördük der.

Vasu da çuval boş bak diye onları rahatlatır. Şada ise diğer çuvalda Thapki var diye sürükleyerek götürür. Thapki’yi görünce şok olup ayağı kayar. Paaat çöpün içine! Şada’nın düştüğü çöpü çöpçüler alıp götürür. Şadayı çöplüğe atarlar. Şada çöpün arasından çıktığında Bihan onu görüp kahkahalara boğulur. Thapki ise ilacın etkisiyle ağzını açıp konuşamıyordur.


Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 58. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 16 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 58. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.