Aşk Bir Rüya 65. bölüm özeti ve fragmanı izle - 24 Nisan Cuma

Aşk Bir Rüya 65. bölüm özeti ve fragmanı izle - 24 Nisan Cuma
Kanal 7'nin Hint dizisi Aşk Bir Rüya haftanın her günü yayınlanamaya devam ediyor. Sıkı takipçileri bulunan dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar merakla araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 65. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 65. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 65. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 65. bölüm özeti

Thapki Bihan’ı arar ve nerede olduğunu sorar. Bihan yine mi iğneye ihtiyacın var diye takılır. Bu sırada arkadan bir adam mekan ismi verir. Thapki bunu duyar ve telefonu kapatıp oraya gider. Şada da oraya gelir.Thapki Bihan’ın dövüşçü olduğunu görünce şok olur. Karşısında cüsseli bir adam vardır. Bihan’ı döverek yere serer. Thapki Bihan diye bağırıp ağlar. Bihan’ı kurtarmak için içeri bile girmeyi çalışır. Bunu gören dövüşçü sinirle kapıyı ittirir. Kapıyı açmaya çalışan Thapki’nin zarar gördüğünü gören Bihan ayağa kalkar ve o iri adamı alt eder. Bihan sonunda parayı da alıp aile üyelerinin karşısına çıkar. istediğiniz parayı kazandık der ve verir. Bauji ve Dadi yaralarını sorunca Thapki krem sürdü iyileşecek der. vasu onları verdiği parayı Şada’ya verirken sinirli bir şekilde de Thapki’ye bakar. Bihan, Bauji ve Druv birlikte sevinçle içki içerler. Vasu onları gösterip Thapki’ye Bihan ailesiyle ne kadar mutlu görüyorsun bu birlik bozulmasın istiyorsan buradan bir an önce ayrıl der. Thapki her şeyi düşünür ve bir mektup bırakarak evden ayrılır. Bihan uyandığında onun nereye gittiğini tahmin eder. Ailesinin yanından onu alıp gelir ve 2 gün daha kalmasını söyler. Bihan 2 gün sonra bu defa Pandeylerin evine gireceklerini düşünüyordur. Dadi’nin eşiyle olan fotoğrafının çerçevesi kırılır. Dadi üzülür evdeki hizmetçi de hastadır. Bihan ben hallederim deyince Vasu elinden fotoğrafı alıp özel işlerimizi dışarıdan birine yaptırmaya ihtiyacımız yok der.


Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 66. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 16 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 66. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

dizicenter.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.