Aşk Bir Rüya 67. bölüm özeti ve fragmanı izle - 26 Nisan Pazar

Aşk Bir Rüya 67. bölüm özeti ve fragmanı izle - 26 Nisan Pazar
Kanal 7'nin Hint dizisi Aşk Bir Rüya haftanın her günü yayınlanamaya devam ediyor. Sıkı takipçileri bulunan dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar merakla araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 67. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 67. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 67. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 67. bölüm özeti

Bihan Thapki’yi hırsızların elinden kurtarır. Hırsızları dövüp polise teslim ederler. druv Thapki’ye teşekkür edince Şada yine sinir olur. Vasu ise odasına gidip Thapki ailemizin yadigarı takılar için mücadele etti hata mı yapıyoruz diye kendi kendine düşünür. Şada bile bu sorusuna cevap bulamaz. Bihan Thapki’nin yaralarıyla ilgilenirken bir daha asla canını hiçe saymamasını ister Suman ve Preeti, Dadi ve Bauji’ye Thapki’yi yanlış anladıklarını onun iyi biri olduğunu söylerler. Birlikte bir plan yaparlar. Bir sonraki gün Thapki’nin elini sıcak sudan soğuk suya değdirmezler. Tüm işleri onlar yapar. Ahırda hep birlikte olmaları Thapki’nin şaşırmasına neden olur Şada ise tezek yapmak zorunda kalır. Bu işten kurtulmak için Druv’a yemek götürmeye gider. Thapki ile ilgili tüm detayları öğrenen Şada, Thapki’nin başladığı yere ben geleceğim diye plan yapar.


Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 67. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 16 Mart Pazartesi günü yayınlanacak olan 67. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

dizicenter.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.