Aşk Bir Rüya 70. bölüm özeti ve fragmanı izle - 29 Nisan Çarşamba

Aşk Bir Rüya 70. bölüm özeti ve fragmanı izle - 29 Nisan Çarşamba
Kanal 7'nin Hint dizisi Aşk Bir Rüya haftanın her günü yayınlanamaya devam ediyor. Sıkı takipçileri bulunan dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar merakla araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 70. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 70. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 70. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 70. bölüm özeti

Dadi Vasu’ya Thapki’yi durdurmalısın der. vasu ise istemeyeni zorla tutamayız diye cevap verir. Sabaha kadar uyuyamayan Bihan ve Thapki sabahleyin mahkeme için hazırlanırlar.

Bihan Thapki’ye sözlük hediye eder ve veda hediyesi der. İkili mahkemeye çıkmak için yola koyulduğunda Bihan dizleri üstünde af diler ve yalanla başlayan bu ilişkiyi gerçeğe dönüştürmek istiyorum bana bir şans ver geri dön boşanmayalım der.

Thapki ağlar ama kararından geri dönmez. Bihan mecburen kağıdı imzalar ama Thapki gözyaşları içinde kağıda bakar. Kağıtları da eve getirip herkesin gözü önünde bu ilişkiye bir şans vermek istiyorum der. Vasu ve Şada’nın şok halleri sizleri sevindirecek. Bihan şu ana kadar sana acı verdim ama artık mutluluk kaynağın olacağım der. Herkes sevinir.

Thapki Vasu’ya Bihan’ın af dilediğini ve dayanamadığını anlatır. Vasu sorun yok deyince Thapki gider. Şada ise neden bunu yaptın deyince Vasu Druv’dan tamamen uzaklaşmışken neden bunu önemseyeyim, sen druv’un kalbini kazan der.

Thapki’nin ailesi de bu şans verme olayını duyunca sevinir ve önemli olanın kızlarının mutlu olması olduğunu söylerler. druv tam da bu anda gelip her şeyi öğrenir. Odasına sinirle geçen druv eşya fırlatır. Şada Thapki’den dolayı değil mi deyince de Druv onun adını bana anma diye kızar. Thapki aslında gerçeği bilen sensin Rabbim diyerek ağlar.

Thapki aslında şans vermek için değil Druv ile evlenmesini neden önlemek istediklerini bulmak için bir süre daha kalma kararı almıştır. Bihan ise bu niyetinden bihaber Thapki’yi rahat ettirmek için elinden geleni yapar.

Thapki sabahleyin Druv’un eşi olduğunu söyleyen düğün günü gelen kızı hatırlar ve onunla konuşmaya karar verir. Kızla tapınakta buluşmaya giden thapki’nin yalan söylediğini fark eden vasu takip eder. Kız bana Paan söyledi bunu yapmamı der. Thapki vasu’yu fark edince saklanır.


Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 71. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 27 NisanPazartesi günü yayınlanacak olan 71. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

dizicenter.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.