Aşk Bir Rüya 71. bölüm özeti ve fragmanı izle - 30 Nisan Perşembe

Aşk Bir Rüya 71. bölüm özeti ve fragmanı izle - 30 Nisan Perşembe
Kanal 7'nin Hint dizisi Aşk Bir Rüya haftanın her günü yayınlanamaya devam ediyor. Sıkı takipçileri bulunan dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar merakla araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 71. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 71. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 71. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 71. bölüm özeti

Aşk Bir Rüya 71. bölüm oldukça olaylı geçiyor. Bihan aşkını itiraf etmek için çabalarken Thapki düğündeki yaşananların ardında Vasu olduğunu öğrenir. İşte Aşk Bir Rüya 71. bölüm özeti. Ev ahalisi yangını söndürürken Bihan Thapki’ye bir şey mi oldu diye eve geri döner. Thapki gerçeğe ulaşmanın önünde bir engelle daha karşılaşmanın verdiği acı ile ağlarken Bihan ona yeni dolap alacağını söyler. Thapki şişenin üzerinde yazan kimyagerin ismini hatırlar ve ona gidip sormayı düşünür. Bihan Thapki’nin elini tutup kalbine götürür e kalbinin bu kadar hızlı atmasını kontrol etmesini ister. Ev ahalisi gülümser ve doktora gitmelisin fazla egzersiz yapıyorsun diye şaka yaparlar. Bihan gider. Thapki ise bir yolunu bulup gerçeğe ulaşma derdindedir. Bihan farkına varmadan çizdiği resimde Thapki’yi çizinca bauji ona aşık olmuşun artık onsuz yaşayamazsın ona aşkını unutulmaz bir şekilde itiraf etmelisin der. Bihan düşünür. Thapki bir çizim bulur ve çizimin Bihan’a ait olduğunu anlar. Gerçeği ortaya çıkarmak için bu resimde anlatılanı bulması gerekir. Bihan’ın karşısına geçer ve kelime söyleyince ilk aklına gelen şeyi söylemesini ister. Bihan’ın verdiği cevaplardan yola çıkarak aradaki kişinin Vasu olduğunu anlar ve neden beni istemedin diye ağlar. Thapki’nin her anını gizlice takip eden Şada da gerçeği öğrenen Thapki’nin oyununu bozmak ister.


Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 72. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 27 NisanPazartesi günü yayınlanacak olan 72. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

dizicenter.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.