Aşk Bir Rüya 72. bölüm özeti ve fragmanı izle - 1 Mayıs Cuma

Aşk Bir Rüya 72. bölüm özeti ve fragmanı izle - 1 Mayıs Cuma
Kanal 7'nin Hint dizisi Aşk Bir Rüya haftanın her günü yayınlanamaya devam ediyor. Sıkı takipçileri bulunan dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar merakla araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 72. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 72. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 72. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 72. bölüm özeti

Thapki Vasu’ya adaletli bir şekilde Şada ve onu test etmesini ister. Vasu gider. Bihan heyecan içinde beklediği Thapki gelince sevinçle ona bir şey söylemek istediğini söyler. Ardından 100. gün anısına birlikte pasta keserler. Bihan Thapki’ye yüzük verir ve sen gözlerimden anlarsın şimdi bak ve anla der. Thapki ne diye sorunca Bihan seni her yerde seni görüyorum çünkü sana aşığım der. Benimle yeniden evlenir misin diye dizleri üstünde teklif eder. Thapki gülümseyerek kabul eder. Bunların hepsi Bihan’ın hayalidir. Thapki geldiğinde süslemeleri görür. Oraya gelen Bihan ise sinirle süslemeleri yakar. Şada gerçeği Bihan’a söylemiştir. Bihan öfke ile ona güvendiğini artık başka bir Bihan’ı karşısında göreceğini söyler. Vasu Thapki’nin söylediklerini düşünüp hak verir ve iki geline de eşit davranma kararını Şada ile paylaşır. Thapki de bu testi kabul eder. İlk test sabır üzerinedir. İkisi de oruç tutacaktır. Şada Thapki’yi alt etmek için plan düşünürken bir taraftan da Vasu’dan torpil bekler ama Vasu adil olacağını söyler. Thapki ise Bihan ile gidip meyve sebze alacaktır. Gittiklerinde Bihan para alan adama silah doğrultup her şeyi bedava alır. Thapki kızınca da Bihan artık böyle beni kimse değiştiremeyecek sen beni kandırdın sonuç bu der. Thapki orucunu açmak için bu meyve ve sebzeleri yemek istemez ve bir plan yapar. Şada Thapki’nin orucunu bozmaya çalışır. Thapki fark eder ve orucunun bozmaz hatta başı döner ama yine vazgeçmez.


Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 73. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 27 NisanPazartesi günü yayınlanacak olan 73. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

dizicenter.net

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.