Aşk Bir Rüya 75. bölüm özeti ve fragmanı izle - 4 Mayıs Pazartesi

Aşk Bir Rüya 75. bölüm özeti ve fragmanı izle - 4 Mayıs Pazartesi
Kanal 7'nin Hint dizisi Aşk Bir Rüya haftanın her günü yayınlanamaya devam ediyor. Sıkı takipçileri bulunan dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar merakla araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 74. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 75. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 75. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 75. bölüm özeti

Şada Thapki yanında zannedip hayal görür ve yeni bir plan yapar. İlaç kutusunu alıp Druv’a artık dayanamıyorum ne zaman bitecek bu süre, istenmeyen olmaktan sıkıldım diye ağlar. Druv ona sarılır.

Şada vasu’nun Thapki’ye olan iyi hallerini kıskanır onu zor durumda bırakmak için Bihan’dan yardım ister ama Bihan kabul etmez ve işe gider. Ama içi rahat etmeyip geri döner. Thapki’yi kilitleyen Şada’yı görünce ben burada beklerim deyip ona destek olur. Thapki’nin gelmemesi üzerine Suman onu arar ve telefonu da odada der. Thapki ise yardım için bağırır.

Şada konukların onunda kutsal kitaplarını okumaya çalışsa da başarılı olamaz. Vasu’nun canı sıkılır. Bu sırada Bihan kapıyı açar. Thapki kutsal kitabı okur. Sonunda kekelese bile Vasu onun destekler. Şada bu durumu kıskanıp bu defa Vasu’yu sağırlaştırmaya karar verir.

Gazetedeki mobil patlamaya neden olan piller hakkındaki haberi okurken Thapki onu görür ve bunu neden okuyor diye düşünür. Daha sonra odada Bihan ve arkadaşlarının şararp içtiğini görüp ses etmeyince Bihan şaşırır. Önce arkadaşlarını gönderir ardından neden böyle davrandığını sorar. Thapki içtikleri şeyin şarap olmadığını söyleyince Thapki’nin boynuna cam kırığı dayar. Benden uzak dur diye kızar. Thapki ağlar.


Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 76. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 27 NisanPazartesi günü yayınlanacak olan 74. bölü fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.