Aşk Bir Rüya 76. bölüm özeti ve fragmanı izle - 5 Mayıs Salı

Aşk Bir Rüya 76. bölüm özeti ve fragmanı izle - 5 Mayıs Salı
Kanal 7'nin Hint dizisi Aşk Bir Rüya haftanın her günü yayınlanamaya devam ediyor. Sıkı takipçileri bulunan dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar merakla araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 76. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 76. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 76. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 76. bölüm özeti

Thapki telefonun patlamasına sebep olan kişinin Şada olduğunu söyler ve onun kötü niyetini kanıtlayacağını söyler. Aşk Bir Rüya 76. bölüm özeti başlıyor. Eve döndüğünde Şada mutfaktadır ve Thapki’yi akışlar ve çok etkileyici der. Thapki bu defa ileri gittiğini çünkü Vasu’nun hayatını tehlikeye attığını söyler. Şada elinden geleni yap kazanan ben olacağım der. Thapki o gidince hayır Şada bu defa izin vermeyeceğim der. Aditi Diwakar’ın bavullarını dışarı atar. Diwakar af diler. Tam bu sırada gelen polislere Diwakar Aditi’yi şikayet eder. Polisler Aditi’ye kızar. Ev ahalisi Şada’nın yaptığı yemekleri beğenir. Thapki ondan kek yapmasını ister. Şada mecbur kalınca kabul eder ama Thapki’nin bir planı olduğunu da anlar. Bihan yemeğini kendi alınca Thapki bozulur. Dadi bir isteği olduğunu söyleyip Bihan ve Thapki’den almasını rica eder. Bihan motorbisiklete biner. Ardında Thapki vardır. O kadar hızlı sürüyordur ki Thapki telefonu açmak için yavaşlamasını istese de Bihan daha da hızlanır ve aniden durur. Thapki düşmemek için ona sarılır. Bihan ister bin ister burada kal diye kızar. Ardından da Thapki’yi yanlız bırakıp gider. Thapki benim tanıdığım bu Bihan değil der. Bu sırada Bihan yeniden gelir ama onu yanlız bırakır. Köpekler yanına gelince Thapki ürker. Ardından mafya tipli adamlar gelir. Thapki iyice korkar. Yoldan geçen Druv onu o halde görünce arabasını durdurup kurtarır. Druv ile Bihan kapıda karşılaşır. Druv sinirle arabasından iner ve Bihan’a kızar. Thapki Bihan’ı korur. Bihan ise bilerek yaptım ondan nefret ediyorum der. Thapki ağlar. Onları uzaktan dinleyen Druv ise sevinir.


Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 77. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 27 NisanPazartesi günü yayınlanacak olan 74. bölü fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.