Aşk Bir Rüya 79. bölüm özeti ve fragmanı izle - 8 Mayıs Cuma

Aşk Bir Rüya 79. bölüm özeti ve fragmanı izle - 8 Mayıs Cuma
Kanal 7'nin Hint dizisi Aşk Bir Rüya haftanın her günü yayınlanamaya devam ediyor. Sıkı takipçileri bulunan dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar merakla araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 79. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 70. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 70. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 70. bölüm özeti

Aşk Bir Rüya’da sonunda beklediğimiz bölümlerden biri geldi. Bihan aşkını itiraf etti etmesine ama ölümle de burun buruna olan çift bakalım ne yapacak. Bihan ve Thapki arasında soğuk rüzgarlar esmeye devam ediyor. Thapki bu bölümde Şada’ya sürpriz yaptı ve bir parti düzenledi. Şada dans edenleri izledi. En büyük alkış ise Bihan ve Thapki çiftine geldi. Şada düşük yaptı numarası yapıp suçlu olarak da Thapki’yi göstermeyi planlar. saçlarını boyamak üzere olan Şada’yı durduran Vasu, Thapki ile bebek odası rengini belirleme hakkında konuşurlar ve beyaza karar verirler. Thapki uzaktan Şada’yı izler.Şada bir kutudan bebek kıyafetleri çıkarıp sever. Thapki artık Şada’nın hamile olduğuna inanır. Şada süt bardağına beyaz boya koyar. Bunu Thapki verince düşük numarası yapacaktır. Thapki sütü Şada’ya verir. Suman ile konuşan Thapki sütün yerine boya olduğunu anlar ve Şada’yı son anda durdurur. Herkes Thapki’ye teşekkür ederken Bihan bu durumdan şüphelenir ve soluğu Şada’nın yanında alır. Ellerinin boya olduğunu yani bardağa boyayı onun koyduğunu bu da hamile olmadığını gösterdiğini anlatır. Şada bayılma numarası yapar. Bihan inanmaz ama onları uzaktan izleyen Thapki gelir ve Şada’yı sakinleştirir, Bihan’a da kızar.


Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 80. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 7 Mayıs Perşembe günü yayınlanacak olan 74. bölü fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.