Aşk Bir Rüya 80. bölüm özeti ve fragmanı izle - 9 Mayıs Cumartesi

Aşk Bir Rüya 80. bölüm özeti ve fragmanı izle - 9 Mayıs Cumartesi
Kanal 7'nin Hint dizisi Aşk Bir Rüya haftanın her günü yayınlanamaya devam ediyor. Sıkı takipçileri bulunan dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar merakla araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 80. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 80. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 80. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 800. bölüm özeti

Aşk Bir Rüya 80. bölüm özeti başlıyor. Bir adam soğuk hava deposunu açıp ikilimizi kurtarır. Önce Thapki sonra Bihan kendine gelir. Thapki Bihan’a sarılıp ağlarken Bihan donmak üzere olan Thapki’ye ceket verdiği hatta itirafta bulunduğu anı hatırlar. Bu sırada dadi arar. Thapki yanlış adrese geldiklerinden bahsedip telefonu kapatır. Ardından Bihan’a ceketini verir. Bihan’a içerde ondan özür dilemek istediğini söyler ve kendini affettireceğini söyleyince Bihan sessizce gider. Thapki eve geldiklerinde her şeyi anlatır. Dadi çiftin yakınlaşması için yeni bir plan yapar. Thapki bu defa beni affetmesini sağlayacağım diye düşünür. Preeti yalan söyler ve Thapki’nin ateşi var der. Bihan başta gelmek istemez ama sonrasında ikna olup eve geldiğinde evin süslendiğini görür. Oyuncak trende özür dilediğini görür. Thapki ilişkimize bir şans daha verelim mi beni affeder misin der ve ağlar. Bihan onun için en değerli olan şeyin gözyaşı olduğunu söyleyip sakın ağlama der ve bir daha yalan söylememe şartıyla seni affediyorum der. Thapki asla der ve bu hayal burada biter. Bihan içeri girer ve süslemelere bakar. Thapki’nin ateşine bakar ve yalanına başkalarını da alet etmesine kızar. sen hayatıma girdiğin andan beri acı çektiğini söyleyip gitmesi için onu ittirir. Thapki’nin yere düştüğü anda aile üyeleri eve gelir. Bauji neler olduğunu sorunca Thapki düştüğünü söyler. Bihan yalan söylüyor ben düşürdüm der. Bihan o kadar ileri gider ki Bauji’nin sabrı taşıp Bihan’a tokat atar. Bihan istediğin bu mu diye Thapki’ye bakar.


Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 81. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 7 Mayıs Perşembe günü yayınlanacak olan 74. bölü fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.