Aşk Bir Rüya 85. bölüm özeti ve fragmanı izle - 14 Mayıs Perşembe

Aşk Bir Rüya 85. bölüm özeti ve fragmanı izle - 14 Mayıs Perşembe
Kanal 7'nin günlük dizisi Aşk Bir Rüya her geçen gün adından daha fazla söz ettiriyor. Yemin'in sona ermesiyle birlikte izlenme oranları da artan dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar merak ediliyor. Aşk Bir Rüya 85. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 85. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 85. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 85. bölüm özeti

Thapki Suman’ın da yardımı ile panzehiri Bauji’ye ulaştırmaya çalışır. Suman panzehiri alır. druv ise cdyi açınca Bihan’ın suçsuz olduğunu anlar ve üçüncü kişiyi görür. Bu sırada Şada gelince şok olur. Druv ağlarken Bauji fenalaşır. Suman koşarak gelir ve panzehiri Bauji’ye içirir. Bauji sakinleşirken aile üyeleri neler olduğunu Suman’a sorar. Druv da cdden bahseder. Suman her şeyi bir kenara bırakıp Bauji için canını tehlikeye atan Thapki’yi kurtarmasını ister. Druv Thapki’yi kurtarmak için geldiğinde adamlarla karşı karşıya gelirler. Bu sırada Bihan’ın mahkemesi de başlamak üzeredir. Druv ve Thapki kaçıp mahkemeye yetişmeye çalışırlar. Sonunda ellerinde cd ile mahkemeye yetişip üçüncü kişiyi gösterirler. bihan kurtulur. Herkes ondan özür diler. mahkemeden mutluca çıkan Bihan, Thapki’ye seni bir daha asla yanlız bırakmayacağım der. Bu sırada zanlı gelip Thapki’nin boğazına bıçağı dayar. Polis de oradadır. Adam yaklaşırsanız keserim diye tehdit eder.


Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 86. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 7 Mayıs Perşembe günü yayınlanacak olan 74. bölü fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.