Aşk Bir Rüya 87. bölüm özeti ve fragmanı izle - 16 Mayıs Cumartesi

Aşk Bir Rüya 87. bölüm özeti ve fragmanı izle - 16 Mayıs Cumartesi
Kanal 7'nin günlük dizisi Aşk Bir Rüya her geçen gün adından daha fazla söz ettiriyor. Yemin'in sona ermesiyle birlikte izlenme oranları da artan dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar merak ediliyor. Aşk Bir Rüya 87. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 87. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 87. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 87. bölüm özeti

Sheena Bihan’ı kucaklayınca Thapki artık dayanamaz dur diye bağırır. Bihan ne oldu deyince ben de nişan almayı öğrenmek istiyorum der. Bihan Thapki’ye öğretirken Thapki Sheena’ya göz kırpar. Şada ise Sheena’nın kıskandırma konusunda oyun yaptığını öğrenir ve bunu Thapki’ye söyleyip olay çıkarmayı düşünür. Suman ve Preeti bunu anlayınca Şada’ya evi tezmilemesini söylerler. O tabiki hamileyim diyerek bahane eder ama Dadi hamile bayanlar için iyi bir egzersiz deyince Şada mecbur kalır. Thapki Sheena ve Bihan’ı her an kıskanır. Üstüne bir de Sheena’nın annesi gelir ve bu birliktelikten çok memnun olduğunu söyler. Thapki iyice çıldırır. Sheena’nın annesi Sheena kızgın olduğunu gözü bir şey görmez diye de uyarır. Thapki bunu duyar. Thapki gergin bir şekilde söylenenleri yaparken Bihan gelir ve kekeleyerek her şeyi söylüyorsun da neden benim duymak istediğimi bir türlü söylemiyorsun der. İkili göz göze gelir. Sheena kısacık bir elbişse giyince Bihan Katrina gibi olmuşsun diye onu överken Thapki sinir olup odasına gider. Sheena’nın elbisesinin kısalığında elbisesini keser ve bu halde kendini görünce utanır. Bu sırada Bihan gelince battaniyenin altına saklanır ve hasta olduğunu söyler. Ev ahalisi gelir ve bu sıcak yaz gününde neden üşüyorsun diye sorarlar üstelik ateşi de yoktur. Thapki ısrarla dinlenmem lazım diyerek herkesi göndermeye çalışır. Şada ben başında kalırım diyerek hain planını gerçekleştirmeyi düşünür. Thapki sen de git diye Şada’yı da istemez. Herkes gittiğinde en sona Bihan kalır ve kumaş ipliklerini fark eder. Thapki elbisem yırtıldı dikiyordum ondan olmuştur der.


Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 88. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 16 Mayıs Cumartesi günü yayınlanacak olan 88. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.