Aşk Bir Rüya 93. bölüm özeti ve fragmanı izle - 23 Mayıs Cumartesi

Aşk Bir Rüya 93. bölüm özeti ve fragmanı izle - 23 Mayıs Cumartesi
Kanal 7'nin günlük dizisi Aşk Bir Rüya her geçen gün adından daha fazla söz ettiriyor. Yemin'in sona ermesiyle birlikte izlenme oranları da artan dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar merak ediliyor. Aşk Bir Rüya 93. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 94. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 93. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 93. bölüm özeti

Thapki Bihan’a yüzük takar ama Thapki Bihan’a yüzük takacakken Druv olanları söyler. Bihan yine de devam edelim deyince nişan devam eder. Druv bu defa şarteli attırır. Thapki tapınakta mumlar var diyerek oraya giderken Druv yüzüğü alır. Thapki her şeye rağmen yüzüğü Bihan’a takmayı başarır. Thapki hemen yarası ile ilgilenir. Elini öper. Bihan burada acıyor diye yanağını da öptürmek isteyince Thapki seni yaramaz deyip şaka yapar. Sabah olduğunda Thapki doğum günü süslemeleri ve hediyelerle karşılaşınca bunu Bihan yaptı diye düşünür. Druv ortaya çıkar ve mutlu yıllar der. Tüm aileye de doğum gününü haber vermiştir. Bihan Thapki’ye bilmediği için özür dileyip bir daha hiç unutmayacağına söz verir. Bir hediye almak isteyince Thapki bütçenle ne alabilirsen o olsun der. Bihan kuyumcuya gittiğinde parası yetmez. druv aynı kuyumcuya girip en pahalı kolyeyi alır. Bihan inci kolye yaparken Thapki gelir ve elmas kolye hediyesi için teşekkür eder. Bihan şok olur. Druv onu gerçeği söyleyecekken durdurur. Thapki kolyeyi herkese gösterir. Bihan gerçeği söylemeden Druv kuyumcuya telefon açtırır. Kuyumcu Thapki’ye kocanız Druv’un hediyesini beğendiniz mi deyince Thapki şok olur ve Bihan’a yalan söylediği için sinir olur.  Dhruv Thapki’ye duygularını açar fakat ondan beklediği karşılığı alamaz. Bunun üzerine yeni bir plan hazırlayan Dhruv Bihan’a ahlaksız bir tuzak kurar. Thapki ve Bihan onun bu tuzağına düşecek mi? Dhruv, Thapki’ye onu sevdiğini itiraf eder. Thapki duyduklarını kabullenemezken Dhruv kendisine sürekli büyük yanlışlar yapıldığını ve hayatında tek düzgün kişinin Thapki olduğunu söyler. Thapki’den istediği yanıtı alamayan Dhruv ikinci planını uygulamaya koyar. Bihan’a iftira atmak için bir hemşireyle anlaşır. Thapki’nin annesi için eve getirilen hemşire bir yolunu bulur ve Bihan’la yalnız kalmayı başarır. Kapıyı kilitleyip bir anda çığlık atmaya başlayan hemşire Bihan’ın kendisini taciz ettiğini söyler. Thapki Bihan’ın böyle bir şey yaptığına inanacak mı?


Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 94. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 23 Mayıs Cumartesi günü yayınlanacak olan 94. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.