Aşk Bir Rüya 97. bölüm özeti ve fragmanı izle - 27 Mayıs Çarşanba

Aşk Bir Rüya 97. bölüm özeti ve fragmanı izle - 27 Mayıs Çarşanba
Kanal 7'nin Hint dizisi Aşk Bir Rüya her geçen gün adından daha fazla söz ettiriyor. Yemin'in sona ermesiyle birlikte izlenme oranları da artan dizinin yeni bölümünde yaşanacaklar merak ediliyor. Aşk Bir Rüya 97. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya oldu. Dizinin 97. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya 97. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya 97. bölüm özeti

Thapki gerçeği Bihan’a söylerim diye tehdit etse de Druv geri adım atmaz. Düğün öncesi parti yapılacaktır. Maskeli parti için herkes maskesini takar. Druv Bihan ile aynı maskeyi takar. Thapki Bihan’a parfüm sıkıp onu tanımayı planlar. Gizlice onları izleyen Druv gidip Bihan’ın parfümünden sıkmeyı denerken Thapki onu yakalar. Geçmişi unut diye tekrarlar. Thapki her şeyi kaydetmiştir ama Duruv kaydı yok eder. Oysa ki akıllı Thapki bilgisayarın kamerasını da açmıştır. Gerçeği bu kanıt ile Bihan’a söyleyecektir. Thapki tam bilgisayarı açar, Druv meyve suyu döküp yanlışlıkla döktüğü için özür diler. druv dans ederken Thapki ile dans ettiğini düşünürken aslında dans ettiği kişinin Şada olduğunu öğrenince şok olur. Druv bunun acısını çıkarmayı planlarken Thapki Bihan’a özel bir sürpriz hazırlar. Depoyu mumlarla donatır. Dans edip ardından da Druv ile ilgili gerçeği söylemeyi planlar. Druv bunu anlayınca Bihan’ı oyalayıp yerine geçer. Thapki dans ederken onun Bihan olmadığını anlar. Tam da bu anda Bihan gelip ikisini dans ederken görünce şok olur.


Aşk Bir Rüya genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya 98. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın 28 Mayıs Perşembe günü yayınlanacak olan 98. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.