Aşk Bir Rüya (Thapki Pyar Ki) 9. bölüm özeti ve fragmanı izle - 26 Şubat Çarşamba

Aşk Bir Rüya (Thapki Pyar Ki) 9. bölüm özeti ve fragmanı izle - 26 Şubat Çarşamba
Uzun süredir Hint dizilerini ekrana taşıyan Kanal 7 bir yapımı daha yayın akışına ekledi. Daha önce Hindistan'da 700'den fazla bölümle yıllarca süren Aşk Bir Rüya (Thapki Pyar Ki) artık Türkiye'de. Dizinin 8. bölümü yayınlandı. Sırada yarın var. Peki Aşk Bir Rüya'nın (Thapki Pyar Ki) 26 Şubat Çarşamba günü yayınlanacak 9. bölümünde neler olacak? İşte detaylar...

Özellikle ev kadınlarının büyük bir ilgiyle izlediği ve tiryakisi haline geldiği Hint dizilerine bir yensii daha eklendi. Başarılı yapımlar Türkiye'ye getiren Kanal 7'nin son yapımı Aşk Bir Rüya (Thapki Pyar Ki) oldu. Dizi artık sabahları saat 09:15'te tekrar bölümü ve akşam da Yemin'den sonra 21:30'da yeni bölümü ile izleyicisinin karşısına çıkacak. Dizinin 9. bölümünde yaşanacaklar merak edilerek araştırılıyor. Aşk Bir Rüya (Thapki Pyar Ki) 9. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.
 


Aşk Bir Rüya (Thapki Pyar Ki) 9. bölüm özeti

Dhruv’un sakatlığı Thapki’yle yakınlaşmasına sebep olur. Sakşi ise bu duruma çok öfkelenir. Sakşi Thapki’nin önünü kesebilecek mi? Dhruv’un sakatlanması Thapki’yi daha yakından tanımasına vesile olur. Thapki zor zamanlarında ona yardım ederek Dhruv’un dikkatini çeker. Thapki’nin eski nişanlısı onun yaşadığı yere gelir ve Thapki’nin komşusu Nimmi’nin kızıyla evlenmek ister. Thapki’nin ailesi onları görünce çok öfkelenir ve Nimmi’nin başına dert olmasından endişelenir. Sakşi ise Thapki’nin Ghruv’un yanında olduğunu öğrenince tedirgin olur. Sakşi Thapki’nin önünü kesmek için nasıl bir önlem alacak?


Aşk Bir Rüya (Thapki Pyar Ki) genel konusu

Kekemeliği yüzünden kimsenin evlenmek istemediği Thapki sevgi dolu bir kızdır. Düğün günü kekemeliği yüzünden terk edilen Thapki hayatını değiştirmeye karar verip bir işe girer. Yeni işinde kendisini nelerin beklediğinden habersiz olan Thapki hayatının aşkını bulabilecek mi?


Aşk Bir Rüya (Thapki Pyar Ki) oyuncu kadrosu

  • Jigyasa Singh
  • Manish Goplani
  • Ankit Bathla
  • Sheena Bajaj
  • Monica Khann
  • Jaya Battacharya
  • Jairoop Jeevan
  • Sabina Jat


Aşk Bir Rüya (Thapki Pyar Ki) 9. bölüm fragmanı

İlgiyle izlenen dizinin ardından binlerce kişi yeni günde neler yaşanacağını merakla bekliyor. Aşk Bir Rüya'nın (Thapki Pyar Ki) 25 Şubat Salı günü yayınlanacak olan 9. bölüm fragmanı yayınlandıktan sonra haberimizde yer alacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.