Aşk Bir Rüya (Thapki Pyar Ki) baş rol oyuncusu Jigyasa Singh kimdir kaç yaşında

Aşk Bir Rüya (Thapki Pyar Ki) baş rol oyuncusu Jigyasa Singh kimdir kaç yaşında
Bu akşam ekranlardaki yerini alacak olan Aşk Bir Rüya (Thapki Pyar Ki) dizisinin baş rol oyuncularından Jigyasa Singh ilk bölümden ilgi odağı haline geldi. Peki baş rol oyuncusu Jigyasa Singh kimdir, kaç yaşında, nereli ve sevgilisi var mı? İşte detaylar...

Kanal 7 bir Hint dizisini daha televizyon dünyasına kazandırdı. İlk bölümü yayınlanan Aşk Bir Rüya (Thapki Pyar Ki) izleyicilerinin dikkatini çekmeyi başardı. Özellikle de dizinin baş rol oyuncuları araştırılıyor. Dizide kekeme bir kızı oynayacak olan Jigyasa Singh hakkında birçok srogulama gerçekleştiriliyor. Peki Jigyasa Singh kimdir, kaç yaşında, nereli, sevgilisi var mı? Instagram hesabı dahil olmak üzere hakkındaki bilgiler haberimizde yer alıyor.

Jigyasa Singh kimdir?
Aşk Bir Rüya dizisinin baş rol oyuncusu olarak kekeme bir kızı canlandıracak olan genç oyuncu 1994'te Jaipur'da dünyaya geldi. Hindistanlı aktrist aynı zamanda kendisini İstanbullu olarak da tanımlıyor. Eğitimini gazetecilik bölümü üzerine aldı. Yüksek lisans yaptı. Delhi Üniversitesi'nden mezun oldu. Chorre Tera Gaon Bada Pyaara isimli dizideki Alia rolü ile ilk deneyimini yaşayan 26 yaşındaki oyuncu, kendisini Aşk Bir Rüya'da gösterdi. Buradaki başarısı onu vitrine çıkardı. Ardından Dev ve Nazar isimlerinde filmlerde rol aldı. Şimdilerde Shakti ismindeki bir dizide Heer Singh karakterini oynuyordur. Jigyasa Singh'in boyu 1.55 cm olup kilosu 54 kilogramdır. Gözlerinin rengi siyahtır.

Jigyasa Singh

Birçok Hindistanlı gibi dans etmeyi ve şarkı söyelemeyi çok sevmektedir. En yakın arkadaşı kendisi gibi oyuncu olan Ankit Bhaya’dır. Oyuncu bir ara depresyona girdiğini söyleyerek diziden ayrılmak istemiştir. Instagram hesabı @jigyasa_07'dir. 668 bin kişinin takibindedir.

Jigyasa Singh

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
22 Yorum