Aşk Mantık İntikam 8. bölüm FOX TV izle | Aşk Mantık İntikam 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Aşk Mantık İntikam 8. bölüm FOX TV izle | Aşk Mantık İntikam 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Kanal D ekranlarında yayınlanmaya başladıktan sonra adından söz ettiren ancak aldığı ceza ile şaşkınlık yaratan Aşk Mantık İntikam, yepyeni bir bölümle daha seyircilerin karşısına çıkıyor. Birbirinden önemli oyuncuların kadrosunda bulunduğu ve her hafta FOX TV ekranlarının rengi haline gelen yapımda neler yaşanacağı da merak konusu ve araştırılarak öğrenilmek isteniyor. Aşk Mantık İntikam'ın yeni bölümünü kaçıranlar ve yeniden seyretmek isteyenler için 8. bölüm tek parça, full ve FOX TV izle seçeneklerini d

Baş rollerinde Burcu Özberk ve İlhan Şen'in oynadığı Aşk Mantık İntikam'da yeni bir hafta daha ekranlara geliyor. Boşanmalarının ardından bir araya gelmek istememelerine rağmen bir araya gelen Esra ve Ozan'ın birbirlerine karşı duydukları aşkı komik ve bir o kadar da romantik olarak ele alan dizinin yeni bölümü de şimdiden herkesi sabırsızlandırıyor. Esra ve Ozan arasında yaşanacaklar ilgiyle izlenecek. Aşk Mantık İntikam 8. bölüm tek parça, full ve FOX TV izle seçeneklerini de bu sayfada görebilirsiniz. Aşk Mantık İntikam 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İyi seyirler dileriz.


Aşk Mantık İntikam 8. bölüm özeti

Esra ve Ozan, Ozan’ın hocasının evinde hiç olmadıkları kadar yakınlaşmışlardır. Ozan’ın sorusu, Esra’yı kendine getirir. “Buraya kadar beni neden takip ettin?” Duygularından kaçan Esra,  Ozan’a kaçak cevaplar verse de bu soruların asıl cevabı Esra’yı alt üst edecektir. Bunların yanı sıra ikisinin eskiden evli olduğunu bilen birinin şirkete gelmesiyle ortalık karışır. Adamın, Ozan ve Esra’dan bu sırrı açıklamama karşılığı bir isteği vardır. Bu istekle birlikte ikilimiz yeni bir maceraya yelken açarlar. Yalçın’ın hareketlerinden şüphelenen Menekşe, aldatıldığını düşünerek içine kapanır. Menekşe’yle istediği gibi kavga edemeyen Zümrüt, Menekşe’yle dayanışma gösterecek, düşmanlık şimdilik askıya alınacak, Menekşe ve Zümrüt müttefik olacaklardır. Yalçın’ı takip eden ikili gördükleri manzara karşısında şok olacaktır. Esra, Ozan’a giderek daha çok kapıldığını fark ederek ondan uzak durmaya karar verir. Ancak bunun için yaptığı her hamle onları daha da yakınlaştırınca Esra iyice köşeye sıkışmış hisseder. Bu durumda bir karar vermesi gerekiyordur. Ya duygularıyla yüzleşecek ya da sonsuza kadar kaçacaktır. Aşk Mantık İntikam yeni bölümüyle Cuma 20.00'de FOX'ta!


 

Aşk Mantık İntikam 8. bölüm full tek parça HD izle

Cuma günlerinin zirve adaylarından biri olan Aşk Mantık İntikam 3. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Aşk Mantık İntikam'ın 3. bölümünü foxplay.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

Aşk Mantık İntikam 9. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

FOX TV'nin yeni dizisi Aşk Mantık İntikam'ın 9. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa foxplay.com.tr ve FOX TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.