ATV Ana Haber İzle 19 Nisan Cuma Canlı Yayın İzle

ATV Ana Haber İzle 19 Nisan Cuma Canlı Yayın İzle
Türkiye ve dünya gündeminin en çok takip edilen kanallardan biri olan ATV'de Cem Öğretir'in sunumuyla ekranlara gelen ATV Ana Haber 19 Nisan Cuma izle seçeneği ile karşınızdayız. İşte güne damgasını vuranlar...

ATV'nin hafta içi sunucusu emekçisi Cem Öğretir'ın sunumuyla ekranlara gelen ATV Ana Haber bugün de dopdolu. Yurt içi ve yurt dışındaki tüm gelişmeleri aktarmak için tüm gücüyle çalışan Erbaş aynı zamanda reyting sıralamasında da programını üst sıralara taşımayı başarıyor. Birbirinden önemli gelişmelerin milyonlarla buluşturulduğu ATV Ana Haber 19 Nisan Cuma izle linki haberimizde.


Cem Öğretir ile ATV Ana Haber İzle 19 Nisan Cuma 

ATV ekranlarında yayınlanan ATV Ana Haber'i izlemek çok kolaydır. Birçok izleme seçeneği bulunan yayın için televizyonlarınızın yanısıra dijital platformlar, mobil uygulamalar ve ATV internet sitesini kullanabilitsiniz. Cem Öğretir ile ATV Ana Haber 19 Nisan Cuma canlı yayın saat 19.00'da başlayacak.


Cem Öğretir kimdir?

Cem Öğretir, 9 Ağustos 1973 yılında İngiltere'de dünyaya gelmiştir. Çocukluğunu Eskişehir'de geçirdi.

1995'te Anadolu Üniversitesi Sinema-Televizyon bölümünden mezun oldu. İlk iş deneyimini 1995'de Show TV'de başlayıp Mehmet Ali Birand'in 32. Gün ekibinde yer alarak gerçekleştirdi. 1999 yılında Show TV'den ayrılıp Star TV'ye geçti. 2000 yılında Uğur Dündar'ın gelmesine rağmen Star TV'den ayrılarak CNN Türk'e geçti. CNN Türk haber merkezinde editör ve sunuculuk yapmıştır. 2005 yılında CNN Türk'ten ayrılıp Dialog Anlatım İletişim'de ve İletişim Akademisi'nde sunuculuk dersleri vermektedir. 2008 yılında kısa bir süre Fatih Altaylı'nın teklifi üzerinde Kanal 1'e geçti ve bu kanaldan ayrıldı. Daha sonra Erdoğan Aktaş'ın ekibinde yer alan Öğretir, Habertürk'te Gün Ortası haberlerini sundu. Aktaş'ın atv ve a Haber'e geçmesiyle birlikte, Öğretir de 10 Ağustos 2009'dan beri atv'de Ana Haber Bülteni'ni sunmaktadır.

Kendisi gibi haberci ve sunucu olan Seda Öğretir yaptığı evliliğinden 1 kızı bulunmaktadır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.