ATV Müge Anlı İle Tatlı Sert 23 Ekim Salı Yayını izle | Nazmiye Oruçoğlu'nu eski eşi mi öldürdü?

ATV Müge Anlı İle Tatlı Sert 23 Ekim Salı Yayını izle | Nazmiye Oruçoğlu'nu eski eşi mi öldürdü?
Müge Anlı ile Tatlı Sert'in 23 Ekim Salı yayını izlemek isteyenler tüm detaylar burada yer alıyor. Nazmiye Oruçoğlu öldürüldü mü? 6 Eylül'de neler oldu? Yasemin Oruçoğlu'nun katili eski kocası mı? İşte programın izleme linki ve yayında yaşananlar...

Türkiye Müge Anlı'nın programına kilitlendi. Nazmiye Oruçoğlu'nun ölü mü yoksa kayıp mı olduğu konusundaki araştırmalarda artık sona doğru geliniyor. Gayrimenkul zengini Nazmiye Hanım'ın son görüntüsünün eski eşi Yüksel Bey ile olması tüm gözleri kendisine çevirdi. Bir kamyonet ile çıktıkları yolda mobeselere takılan ikilinin arasında neler yaşandığı merak ediliyor. Canlı yayının ilk konusu Nazmiye Oruçoğlu'nu Yüksel Bey mi öldürdü? sorusunun yanıtını araştırmak oldu.

müge anlı ile tatlı sert

Nazmiye Oruçoğlu'nun oğlu Serhat Bey günün ilk konuğu oldu. Annesi hakkında görüşlerini açıklayan Serhat Bey, babasının 50 yaşında olduğunu, son zamanlarda dalıp gittiğini ve zor zamanlar yaşadığını belirtti. Ayrıca babasına böyle bir şey yaptıysa çıkıp söylemesi konusunda onu uyardığını anlattı.

Nazmiye Oruçoğlu öldürüldü mü?
Çağlayan'dan Büyükçekmece'ye gitmek için yola çıkan Yüksel Bey ve Nazmiye Oruçoğlu'nun farklı bir güzergahı tercih etmesi sonrasında herhangi bir haber alınamaması cinayet şüphesini de beraberinde getirdi. Cendere yolunda otobüs içinde bulunan bir kadın cesedinin Nazmiye Oruçoğlu'na ait olup olmadığı araştırılıyor. Bununla ilgili bilgilerin de gün içerisinde gelmesi bekleniyor. Yüksel Bey'e Oruçoğlu'nun öldürüldüğü açıklanması sonrasında en ciddi şüpheli olarak bakılması bekleniyor.

müge anlı kimdir

Mehmet Yeşiloğlu'nun babası Oflu Osman mı?
Babasını aramak için annesiyle Müge Anlı ile Tatlı Sert'e çıkan Mehmet Yeşiloğlu Oflu Osman'a DNA testi yaptırtamaması büyük üzüntü sebebi olmuştu. Önce testi kabul eden, ardından da mahkeme kararı olmadan yaptırmayacağını belirten Osman Bey hakkında araştırmalar devam ediyor. Mahkemeye verilen dilekçe ile DNA testinin ilerleyen günlerde yapılması ve sonuca ulaşılması bekleniyor.

MEHMET YEŞİLOĞLU MÜGE ANLI İLE TATLI SERT 19 EKİM CUMA

Müge Anlı ile Tatlı Sert İletişim
Hafta içi yayınlanan program mobil olarak ilerliyor denebilir. Çünkü Türkiye ve yurt dışında bulunan milyonlarca vatandaşın yayına bağlanma ihtimali bulunuyor. Her an her olayın yaşanabileceği Müge Anlı ile Tatlı Sert Whatsapp hattı da bu sebeple açıldı ve en kısa sürede istihbarat sağlamak amaçlanıyor. Program ekibine 0535 365 5252 numaralı Whatsapp numarasından ulaşabilirsiniz.

Müge Anlı ile Tatlı Sert 23 Ekim 2018 Salı Yayını İzleme Linki


Türkiye'yi sarsan olaylarıyla hafta içi her gün yayınlanan Müge Anlı İle Tatlı Sert'i ATV internet sitesi www.atv.com.tr üzerinden, iOS ve Android uyumlu cihazların uygulamalarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.