Aydın'daki belediye işçisi Murat tekin intihar mı etti öldürüldü mü!

Aydın'daki belediye işçisi Murat tekin intihar mı etti öldürüldü mü!
Evden bir çanta ile çıktıktan sonra kendisinden haber alınamayan temizlik işçisi Murat Tekin'in Sevgi Yolu'nun bir arka sokakta cansız olarak bulundu. 77 gün sonra bulunan ceset için aile teşhise çağırıldı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert'in 7 Kasım Çarşamba günü yayınlanan son bölümünde Murat Tekin'in cansız bedeni bulundu. Metruk bir binada bulunan ceset için ailesi teşhise çağırıldı. Herkes şoktaydı. Evden çıkarken yanına aldığı çantada bulunan piknik tüpünün ölümüne sebebiyet verdiği Murat Tekin intihar mı etti yoksa öldürüldü mü? Müge Anlı ve ekibi şu an bunu araştırıyor. Çünkü başında siyah poşet vardı. İntihar süsü verilmek istenip cinayet ile hayatını mı kaybetti. Eşinin ifade verdiği Murat Tekin için şimdi Adli Tıp raporu bekleniyor.

Murat Tekin'in daha önce erkeklere karşı duyguları olduğu, bir sosyal medyada cinayetine kurban gittiği, tehdit edildiği gibi birçok iddia programa taşınmıştı.

Yayında yapılan değerlendirmelere göre ağustos ayında kaybolan bir kişi için o günden bu yana yayılacak olan kokunun çok daha önce hissedilmesi gerekiyor.

Yeni gelişmeler yaşandıkça sizlere aktaracağız.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.