Aykut Şahin nerede? 8 gündür haber alınamıyor

Aykut Şahin nerede? 8 gündür haber alınamıyor
Müge Anlı ile Tatlı Sert bugün de Aykut Şahin ile ilgili olayı araştırmaya devam etti. Aykut Şahin nerede? sorusu yanıt aranıyor. İşte detaylar...

İstanbul Sultangazi'de yaşayan ve bir aydır şüpheli hareketleri bulunan Aykut Şahin'in nerede olduğu konusunda araştırmalar sürüyor. Müge Anlı ve ekibi dün yayının ardından çalışmalarına devam etti. Önce tedavi gördüğü iddia edilen Haseki Eğitim ve Araştırma Hastanesi'ne bakıldı, esnafa soruldu. Bazı ipuçları ele alınsa da sonuca ulaşılamadı. Daha sonra İBB'nin soğuk havalar sebebiyle açtığı kimsesizler evine bakıldı. Yine sonuç alınamadı.

Müge Anlı ile Tatlı Sert izleyenler bir kez daha kayıp olayı ile gözyaşı dökmeye başladı. Aykut Şahin'in bipolar hastalığı bulunduğu ve bu sebeple ne yaptığını bilmeyeceği de dile getiriliyor. Kendisini ön plana çıkan durumlardan biri de yürüyüş şekli. Dans eder gibi yürüdüğünü söyleyen anneyi bazı esnaf da doğruladı ancak malesef Şahin bulunamadı.

Anne Türkan Şahin de stüdyoda yaptığı açıklamada; 'Çok dindar bir aile değiliz. Namazımı kılarım, eşim ve çocuklar cumaya gider o kadar. Bir süredir farklı hareketleri vardı ancak pazar günü gelen bir telefonla her şeyin değiştiğini anladım. Benden helallik istedi. Hakkımı helal etmiyorum oğlum. Yurt dışında olabileceğini de söylüyorlar. Çık gel lütfen' dedi.

Aykut Şahin nerede? sorusunun yanıtını bulmak için Müge Anlı'nın ekibi son sürat çalışmalarına devam ediyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.