Babil 5. bölüm tek parça full izle | Babil 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Babil 5. bölüm tek parça full izle | Babil 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı
STAR TV'nin bu sezon başlayan ve yayınlandığı günden bu yana reyting zirvesine oynayan dizisi Babil 5. bölüm izle seçeneği ile karşınızdayız. Babil 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...

Cuma akşamlarının zirve sahibi Babil dizisi yeni bölümüyle 14 Şubat Cuma günü ekranlardaki yerini aldı. Halit Ergenç, Ozan Güven, Aslı Enver, Birce Akalay, Nur Fettahoğlu ve Mesut Akusta başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çekerek bu sezon gündemden düşmeyen Babil'in yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Babil 5. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Babil 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.


Babil 5. bölüm özeti

İrfan, oğlu için girdiği savaşta her cephede köşeye sıkışıyor. Kendi için asla yapmayacağı bir şeyi daha Deniz için yapıyor ve gururundan vazgeçiyor; bir kere daha Süleyman’ın kapısında. Ama bu da yetmiyor. Eda, Süleyman’la ilgili gerçekleri öğrendikten sonra İlay’ın karşısına çıkıyor. İrfan, Deniz’i kurtarmak için büyük bir riske giriyor, tehlikeli bir kurtuluş planı hazırlıyor. Bu defa ona kim engel olmaya çalışacak? En yakınındakiler İlay ve Egemen mi yoksa gittikçe yakına sokulan Ayşe mi?

hercai reyyan


Star TV Babil 5. bölüm full tek parça HD izle

Cuma günlerinin zirve adaylarından biri olan Babil 5. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Babil'ın 5. bölümünü star.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

hercai miran aslanbey


Babil 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

STAR TV'nin fenomen dizisi Babil 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa startv.com.tr ve STAR TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.