Barış Yarkadaş'tan muhalefete emekli amiral tepkisi: Burada suç yok denmeliydi!

Barış Yarkadaş'tan muhalefete emekli amiral tepkisi: Burada suç yok denmeliydi!
KRT TV'de her hafta salı günleri Gürkan Hacır'ın moderatörlüğünde yayınlanan Şimdiki Zaman bu akşam da ekranlardaki yerini aldı. DAMGA yazarı Barış Yarkadaş programda yaptığı açıklamada önemli sözler sarf etti. Emekli amiraller konusunda muhalefeti eleştiren Yarkadaş; 'Burada suç yok denmeliydi' ifadelerini kullandı.

Salı akşamlarının rakipsiz gündem programı Şimdiki Zaman yeni bölümüyle ekranlardaki yerinmi aldı. Gürkan Hacır'ın sunduğu ve önemli isimlerin konuk edildiği yayında DAMGA yazarı Barış Yarkadaş da yaptığı değerlendirmelerle hem iktidarı hem de muhalefeti hedefine aldı. Emekli amiraller konusunda oldukça sert eleştirilerde bulunan Yarkadaş; 'AK Parti bu duygudan sıyrılacak. Öğrenci konuşuyor terörist, esnaf konuşuyor provokatör, muhalefet konuşuyor darbeci, emekli asker konuşuyor vay efendim sen nasıl konuşursun' dedi.



Zevzek meselesi

Adalet ve Kalkınma Partisi'nin konuşanları ve muhalif tavır takınan herkesi farklı sınıflarda değerlendirip bir kılıf bulduğunu söyleyen Yarkadaş; "Bu duygudan çıkacaksın kardeşim. Sıyrılacaksın. Ne yaparsan yap AK Parti seni DHKP-C'li, FETÖ'cü, darbeci, aklına ne gelirse gelsin bu şekilde ilan edecek. Meral Akşener askerlere zevzek dedi. Bahçeli ne dedi? Zevzek diyerek darbeyi sulandırma dedi. Meral Hanım ne bekliyordu? Darbenin karşısında olduğunun bilinmesini değil mi? Tüm AK Partililer, İYİ Parti'li bazı vekillerin amirallere verdikleri utangaç destekleri resim haline getirerek bunlar CHP ile birlikte darbeye eşlik ediyorlar dedi" ifadelerini kullandı.


Ne yapmış bu amiraller?

Emekli amirallerin yayınladığı bildiri üzerinden eleştirilerini sürdüren ve ifadelerini sertleştiren Yarkadaş; "Kardeşim ne yapmış bu amiraller? COVID'î mi getirmişler ülkeye? Ne yapımşlar yani? 104 emekli amiral vatan sever olmanın gerekliliğini yerine getirmiş ve iktidarı uyarmış. 'Yapma bu yanlışı' demiş. Ama sen ne yapıyorsun? Montrö'yü kounşmayın diyerek ABD'ye mesaj veriyorsun. Muhalefetin çıkıp burada çatır çatır suç yoktur demesi gerekiyordu. Ne yaptılar bazı arkadaşlar? Gece mi yayınlandı gündüz mü yayınlandı yüce  Türk milleti mi dendi? Ya kardeşim yüce Türk milleti demek ne zamandan beri suç oldu? Gece de yayınlarım gündüz de. Ben suç mu işledim? Sana mı soracağım AK Parti sana mı soracağım MHP? Böyle bir anlayış olur mu? Öğrenci konuşuyor terörist, esnaf konuşuyor provokatör, muhalefet konuşuyor darbeci, emekli asker konuşuyor vay efendim sen nasıl konuşursun" sözleriyle değerlendirmesini tamamladı.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.