Baş Tacım 60. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 61. bölüm fragmanı yayınlandı mı

Baş Tacım 60. bölüm özeti ve fragmanı izle | Baş Tacım 61. bölüm fragmanı yayınlandı mı
Kanal 7 ekranlarında yayınlanmaya başladıktan sonra ilgiyle izlenen ve her gün seyircileri televizyon karşısına kilitleyen Baş Tacım'da yeni bir gün daha başlıyor. Oyuncu kadrosuyla bir hayli ilgi çeken yapım yine soluksuz izlenecek. Akşam saatlerini renklendiren dizide neler yaşanacağı da merak konusu. Baş Tacım 60. bölüm özeti ve fragmanı haberimizde yer alıyor.

Hindistan'da tam beş sezon boyunca izleyicilerin karşısında olan ve 2009-2014 arasında ekranlarda fırtınalar estiren Baş Tacım Türk televizyonlarındaki yerini almaya başladı. Yaz ayları boyunca Emanet'in yayınlandığı saatte ekranlarda olacak yapım yine ilgiyle izlenecek. Hint dizileri konusundaki başarısıyla dikkat çeken kanalın izleyicileri de şimdiden sabırsız ve yeni bölümü sabırsızlıkla bekliyor. Baş Tacım 60. bölüm izle seçenekleri haberimizde yer alıyor. Baş Tacım 61. bölüm fragmanı yayınlandı mı? İşte detaylar...


 

Baş Tacım 60. bölüm özeti

Archana, Manav’a neden Sharavani ile evlenmediğini soruyor. Manav, Vaishu’nun düğününe gidiyor. Yine Karankajlar’ın sorununu çözecek. Baş Tacım dizisinde Manav arkadaşı Tarun ile konuşur. Ona yeni amirinden bahseder. Bu kişinin Archana olduğunu söyler. Tarun Archana olduğuna sevinir. Tarun Manav’a Sharavani ile olan düğün meselesini anlatıp anlatmadığını sorar. Manav, Arçu’nun mutlu bir hayat sürdüğünü ve bunu mahvetmek istemediğini söylüyor. Bunlar neyin kafasını yaşıyor anlamak mümkün değil! Manav evlenmiyor. Archana Manav evlendiği için gidiyor. Manav Archana mutlu diye gerçekleri söylemiyor. Bir senedir görmediği Arçu’nun mutlu bir hayat sürüp sürmediğini nerden biliyor. Ayrıca madem evlenmeyeceklerdi neden ayrıldılar. Bu sorular kısır döngü şeklinde dönüp dolaşır. O yüzden çok kafa yormamak lazım.

Darmesh ise ailesine düğün için neden bu kadar çok masraf yapıldığını sorar. Şimdiye kazancı iki kat olacaktı ama hepsi düğüne gitmiştir. Ayrıca Darmesh evdeki hizmetçisini azarlar. Ona daha önce eski kıyafetler giymemesi için para verdiğini neden hala aynı kıyafetleri giydiğini sorar. Hizmetçi parayı önemli başka bir meselesine harcadığını söyler. Bunun için Darmesh daha çok para ve yeni kıyafetler verir.

Arcu ise annesine Manav’ın evli olmadığını söyler. Soluchana artık bağı olmayan insanlar adına endişelenmemesini kurcalamamasını ister. Archana ise kafayı takmış durumda. Altta yatan sebebi bulacağım diyor. Manav, Sachin ve Shravani yemek masasında oturuyorlardır. Savita onlara çay getirir. Savita, Karankaj ailesinin evindeki düğünden bahseder. Shravani’nin suratı asılır. Savita Karankajlar bizi neden davet etmedi diye soruyor. Shravani etmedikleri daha iyi olmuş diyor. Zaten nasıl bir bağımız var ki deyip Manav ve Savita’nın damarına basıyor. Arçu Manav’ı aramaya karar verir. O sırada telefonun yanında Shravani vardır. Manav ondan telefona bakmasını ister. Shravani isimsiz numarayı açar ama Arçu kapatır. Manav dışarı çıktığında bu numarayı tekrar arar. Manav Arçu’nun sesini duyunca şaşırır. Arçu buluşmaları gerektiğini söyler.

Manav ve Arçu buluşmak için acele ederler. Arçu buluştuklarında direk konuya girer. Shravani ile neden evlenmediğini sorar. Manav’ın dili tutulur. Arçu sırf bunun için her şeyden vazgeçmişken hesap sorar. Manav düğünlerinin yapılmamasının sebebi olarak amcalarının düğünden hemen önce ölmesi. Uğurlu vakit için birkaç ay ertelemek zorunda kaldıklarını söylüyor. Archana gene ağlıyorken Manav taksi çağırıp düğün hazırlıklarıyla ilgilenmesini ister. Varsha, Bhavna’yı da alıp düğün evine getiriyor. Satish annesini gördüğüne çok mutlu oluyor. Archana depresif halde eve gelir. Tabi yine dikkatleri üzerine çekmeyi başarır. Soluchana’ya amcanın ölümünden haberinin olup olmadığını sorar. Archana yas tutmaya başlar.

Shravani Manav’a kız kardeşinin düğününe gitmeleri gerektiğini söyler. Shravani’nin kzı kardeşi olduğunu öğreniyoruz. Keşke diziye erken girseydi de kardeşine akıl verseydi! Manav’ın iş arkadaşı içeriye gelir ve Darmesh’in düğününe gidip gitmeyeceğini sorar. Manav gitmeyeceğini söylese de Savita patronunun düğününe gitmesi gerektiğini söyler. Manav’ın iş arkadaşı yanında Shravani’yi de getirmesini oradan diğer düğüne geçebileceklerini söyler. Neyse ki Shravani’nin oğlu durmuyor da o gelmiyor.

Düğün töreni başlar. Erkek tarafı konvoyla gelir. Müzikler danslar tam gaz devam eder. Manav ve diğer işçiler düğün yerine giriş yaparlar. İşçiler hediye verme işini Manav’a verirler. Manav da yoğun baskı altında bir şey diyemez.

Manav hediyeyi vermek için yaklaştığında tüm aile şoke olur. Manav resmi bir şekilde tebrik ettikten sonra Manav işçi arkadaşlarıyla geri döner. Soluchana durdurup bu aileden olduğunu söyleyince gitmesinin daha uygun olduğunu söyler.

Varsha ise Satish’e Manav’ın yanında çalıştığını daha önce neden söylemediğine kızar. Bunu Manav’ın isteği olduğunu söyler. Archana araya girip Satish’in haklı olduğunu savunur. Archana işçilere yemek verir. Manav utana sıkıla tabağı alır. Archana arkasını döndüğünde ise tabağı yere bırakır. Arcahana Manav’ı yalnız yakaladığında yemek tabağını tekrar uzatır. Az önce patronun olarak uzattım şimdi arkadaşın olarak uzatıyorum der. Manav en sevdiği yemek olduğunu söyleyerek tabaktaki yemeği kaşıklar. Mançu gelir ve eski aşıklar diyerek laf sokar. Mançu diğer işçilerle de böyle ilgilenip ilgilenmediğini sorar. Arçu da ne düşünüp düşünmediğin umurumda değil der.

Soluchana astım krizi geçirirken Manav gelir ve hemen ona spreyini verir. Archana ise Manav’ın annesine yardımcı olduğunu görür. Manav düğünden çıkıp gittiğinde Vaishu’ya aldığı yüzüğü vermeyi unuttuğunu fark ediyor. Bunun için geri dönüyor. Vinod düğün yemeklerini kontrol ettiğinde yemeklerdeki fazla tuzun her şeyi mahvettiğini görür. Karankaj ailesi yemeklerin olmayışına çıldırır. Manav süper kahraman gibi yetişip her şeyi halledeceğini söylüyor. Manav Archu, Varsha ve Satish hep birlikte yemek yapmaya başlıyor. Vinod yardım etmeleri için başka insanları da çağırır. Bu arada Sharavani Manav’ı arayıp duruyor. Manav geç kalacağını söylese de söyleyecek sebep bulamıyor.

Vaishu ve Darmesh ateşin etrafında dönerek 7 turu tamamlıyorlar. Böylece evlilik töreni gerçekleşmiş oluyor. Bu arada herkes yemeklerin bu kadar süre içinde hazır olmasına şaşırıyor. Ve herkes bir kez daha Manav’a hayran kalıyor.

baş tacım
 


Baş Tacım oyuncu kadrosu

Ankita Lokhande, Sushant Singh Rajput, Hiten Tejwani Rajput, Usha Nadkarni, Asha Negi, Rithvik Dhanjani, Shruti Kanwar, Mrinalini Tyagi, Ankit Narang, Ankita Lokhande, Karan Veer Mehra, Ruhee Bagga.



Baş Tacım 60. bölüm full tek parça HD izle

Kanal 7'nin yeni dizisi 60. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Baş Tacım 18. bölümünü kanal7.com, izle7.com ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.


Baş Tacım 61. bölüm fragmanı yayınlandı mı?

Kanal 7'nin yeni dizisi Baş Tacım'ın 61. bölüm fragmanı Youtube ve video platformu izle7'de yerini aldı. İki adreste de yeni bölüm fragmanlarına göz atabilirsiniz. Ayrıca yine kanalın sosyal medya hesaplarından izleyebilirsiniz.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.