Basın İlan Kurumu'nun yeni müdürü belli oldu! Rıdvan Duran kimdir, nereli ve kaç yaşında

Basın İlan Kurumu'nun yeni müdürü belli oldu! Rıdvan Duran kimdir, nereli ve kaç yaşında
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın imzasıyla Resmi Gazete'de yayımlanan karara göre Basın İlan Kurumu'nun yeni Müdürü Rıdvan Duran oldu. Peki Rıdvan Duran kimdir, nereli ve kaç yaşında? İşte detaylar...

Türk basınının en önemli kurumlarından Basın İlan Kurumu'nda yeni bir atama gerçekleşti. Yakup Karaca görevden alındı ve yerine Rıdvan Duran atandı. Bu gelişmenin ardından binlerce kişi Rıdvan Duran kimdir? sorusunu sorarak yanıt arıyor. Detaylar haberimizde yer almaktadır.
 


Rıdvan Duran kimdir?

Rıdvan Duran, 1972 yılında Sakarya’da doğdu. Orta öğrenimini Sakarya İmam Hatip Lisesi’nde tamamladıktan sonra İstanbul Üniversitesi İktisat Fakültesi’nden mezun oldu. Daha sonra Sakarya Üniversitesi’nde “Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri” bölümünde master yaptı. Adapazarı Belediyesi’nde 1994 yılında Basın ve Halkla İlişkiler Müdür Yardımcısı olarak işe başladı. 1996-2004 yılları arasında Özel Kalem Müdürlüğü yaptı. 2004-2008 Sakarya Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevinde bulundu. 2014 yılına kadar Başkanlık Müşavirliği yaptı. 2014 yılında SASKİ Yönetim Kurulu Üyeliği ve Sakarya Üniversitesi Genel Sekreter Yardımcılığı görevlerinin ardından Anadolu Ajansı İnsan Kaynakları Direktörlüğü görevinde bulundu. 2017 Temmuz ayı itibariyle İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kültür A.Ş. Genel Müdürü olarak atanan DURAN, Büyükşehir Belediyespor Kulüp Başkanlığı, Sakaryaspor Kulüp Asbaşkanlığı ve Başkan Vekilliği, Türkiye Karate Federasyon Asbaşkanlığı yapmıştır. Halen Türkiye Wushu-Kungfu Federasyonu Asbaşkanlığı görevi devam etmekte olup, evli ve 4 çocuk babasıdır.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.