Bay Yanlış 1. bölüm reyting sonuçları | Dizi izlendi mi tutar mı?

Bay Yanlış 1. bölüm reyting sonuçları | Dizi izlendi mi tutar mı?
FOX TV'de bu akşamdan itibaren ekranlara gelecek olan Bay Yanlış cuma günlerinin de zirve ortağı olacak. Kadrosunda önemli isimleri barındıran ve senaryosu ile de sezonluk bir dizi değil uzun soluklu hale gelmek isteyen yapımın sıralaması merakla bekleniyor. Peki dizi izlendi mi tutar mı? Bay Yanlış 1. bölüm reyting sonuçları haberimizde.

Son dönemde dizilerden yana bekleneni veremese de FOX TV'de yepyeni bir yapım daha izleyicilerle buluşuyor. Can Yaman ve Özge Gürel gibi birçok önemli oyuncunun yer aldığı dizinin ilk bölümü bu akşam yayınlandı. İlk bölümü ile seyircilerin beğenisini kazanmak ve ilerleyen haftalarda da bu performansını sürdürmek isteyen Bay Yanış'ın performansı da merak konusu. Peki dizi izlendi mi tutar mı? Bay Yanlış 1. bölüm reyting sonuçları haberimizde.

Bay Yanlış 1. bölüm reyting sonuçları
Koronavirüs sebebiyle birçok dizinin yayın hayatına ara verdiği dönemde yeni yapımlar karşımıza çıkıyor. ATV'de Gençliğim Eyvah pazartesi günü yayınlanmıştı. Bu haftada ikinci bölümü ekranlara geldi. Şimdi ise sıra Bay Yanlış'ta. İlk gününde alacağı sıralama geleceğini de ortaya koyacak. Çünkü Arka Sokaklar, Güldür Güldür ve Hercai gibi dizilerin almadığı bir cuma gününde Survivor ve FOX Ana Haber'e zirve ortağı olarak görebiliriz. Ancak yine de sonuçların açıklanmasını görmekte fayda var. Ondan sonra çok daha net konuşulabilir. Can Yaman'ın son aylarda İspanya'da söylediği sözler sebebiyle birçok kişi kendisine tepki gösterdi ancak bu reyting olarak da dönebilir. Birçok dinamik dizinin kaderini belirleyecek.

Bay Yanlış konusu
Ezgi, erkek arkadaşı Soner‘e düzenlediği sürpriz doğum günü partisinde aldatıldığını öğrenir. Ezgi için zor günler yine başlamıştır. Soner’le birlikte yaşadığı evden ayrılmak zorunda kalan Ezgi bu arada işinden de olur. Bu süreç yeni kararlar almasına sebep olur. Artık “Yanlış” erkeklerden uzak duracak ve doğru erkeği bulacaktır. Bu kararını uygulamasında ona yardımcı olacak kişi ise tam anlamıyla bir bay yanlış olan yeni komşusu Özgür’dür.

Bay Yanlış

Bay Yanlıiş oyuncuları
Özgür Atasoy Can Yaman

Ezgi İnal Özge Gürel

Cansu Akman Fatma Toptaş

Deniz Koparan Cemre Gümeli

Levent Yazman Gürgen Öz

Ozan Dinçer Serkay Tütüncü

Serdar Öztürk Sarp Can Köroğlu

Soner Seçkin Taygun Sungar

Nevin Yılmaz Feri Baycu Güler

Ünal Yılmaz Suat Sungur

Sevim Atasoy Lale Başar

Emre Eren Anıl Çelik

Gizem Sezer Ece İrtem

Ercüment Şengezer

rem Doğan Kimya Gökçe Aytaç

Fitnat Atasoy

Zeynep Yazman

Ebru Atasoy

Kerem Soydan

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
7 Yorum