Behzat Ç. 6. bölüm özeti ve fragmanı | Yeni bölümde neler olacak?

Behzat Ç. 6. bölüm özeti ve fragmanı | Yeni bölümde neler olacak?
Bir Ankara Polisiyesi Behzat Ç.'nin yeni sezon 6. bölümünde neler yaşanacağı merak ediliyor. Ercüment Çözer ile yeniden karşılaşacak olan başkomiserin Defne'ye olan ilgisi de artıyor. İşte yeni bölümde yaşanacaklar.

BluTV'de yayınlanan bölümleriyle yeniden izleyicilerinin karşısına çıkan Behzat Ç.'nin 6. bölümü büyük bir ilgiyle bekleniyor. Son bölümde birçok gelişme yaşanmıştı. Akabinde 6. bölüm fragmanı yayınlandı ve özeti de merak edilerek araştırılıyor. Başkomiser Behzat'ın nelerle karşılaşacağı konusunda pek çok tahmin yapılıyor. 
 

Behzat Ç. 5. bölümde neler olmuştu?


Youtuber Kerem'in öldürülmesiyle ilgili çalışma yapan Behzat Ç. ve ekibi olayı aydınlatmak adına yanında çalışan temizlikçinin önce babasını ardından da oğlunu sorguya alır. Genç yaştaki çocuk kaçarken yakalanır ve ardından soru bombardımanı başlar. Kerem'i tarım ilacıyla öldürdüğünü itiraf eden gencin arkasından annesi gözyaşı döker. Bu arada Behzat bir kez daha tepediklerin dikkatini çeker ve bir yere buluşmak için çağırlır. Başına poşet geçirilen başkomisere 2 günlük süre verilir ve yanlarında olması şartı koşulur. İğne yapıldıktan sonra arabasının bagajına konur. Behzat uyanır ve Defne'yi arar. Faruk Müdür KHK ile görevden ihraç edilen Hayalet'i geri almasını koz kullanarak kendisine muhbirlik yapmasını ister. Amacı haber uçurmaktır.

behzat ç. 6. bölüm


Behzat Ç. 6. bölüm özeti


Behzat'ın Esra ile olan sınavı devam etmekle birlikte Defne ile de görüşmesi sürmektedir. İlgisi her geçen gün artmaktadır. "Bana kimse yardım edemez" sözüne karşılık "Ben ederim" cevabı flashback olarak aklından geçiyor. İlerleyen bölümler de yeni bir aşkın alevlenmesi konusunda bilgi verecek gibi görünüyor. Ekip fotoğraf stüdyosunda ölü bulunan bir kişi hakkında araştırmaya başlar. Behzat'ı karşısında görmek isteyen Ercüment Çözer konuştuğu kişinin "Sistem değişti" tepkisine "Rejim değişti" ifadesiyle yanıt verir. Bu arada fragman sonunda "Hoş geldin başkomiser" sözü, iki düşmanın yeniden karşı karşıya geleceğini müjdeliyor.

behzat ç. yeni sezon 6. bölüm fragmanı


Behzat Ç. 6. bölüm fragmanı


BluTV'de bu sezon yayınlanmaya başlayan Behzat Ç.'nin yeni sezon bölümlerinden hemen sonra bir sonraki bölümün fragmanı izleyiciyle buluşuyor. Perşembe günü 5. bölümle birlikte 6. bölüm fragmanı da eklendi. Aşağıdaki videodan Behzat Ç. yeni sezon 6. bölüm fragmanını izleyebilirsiniz.


Behzat Ç. hayranlarından tepki var


Yıllarca Star TV'de yayınlanmasının ardından internet dizisi olarak devam eden Behzat Ç.'nin bölüm süresi kısaltıldı. 40-50 dakika civarında olan bir dizi bölümü izleyiciler tarafından yeterli bulunmuyor. Sosyal medyada binlerce kişi zamanın uzatılması yönünde görüş bildiriyor.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.