Behzat Ç. yeni 4. sezon 7. bölüm özeti | Ercüment Çözer'in amacı ne?

Behzat Ç. yeni 4. sezon 7. bölüm özeti | Ercüment Çözer'in amacı ne?
BluTV'nin internet üzerinden izleyicilerle buluştuğu Behzat Ç.'nin 4. sezonu 7. bölümle geliyor. Ercüment Çözer Behzat'ın evinde olduğu sırada 6. bölüm sona ermişti. Peki gelecek hafta neler yaşanacak? İşte Behzat Ç. yeni 4. sezon 7. bölüm özeti.

BluTV'de yayınlanan bölümleriyle yeniden izleyicilerinin karşısına çıkan Behzat Ç.'nin 7. bölümü büyük bir ilgiyle bekleniyor. Son bölümde birçok gelişme yaşanmıştı. Akabinde 7. bölüm fragmanı yayınlandı ve özeti de merak edilerek araştırılıyor. Başkomiser Behzat'ın nelerle karşılaşacağı konusunda pek çok tahmin yapılıyor. 
 

Behzat Ç. yeni sezon 7. bölüm özeti

Ercüment Çözer ve Memduh Başkan'a kendisinden ne istediğini soran Behzat'a; 'Sana işimiz düştü. Bize yardım edeceksin' yanıtı verilir. Ercüment Çözer de; "Benşe tanışmadan önce hayatın yalandı. Sana gerçekleri ben gösterdim" der. Geçen bölümde Akbaba'yı yanına çekmeye çalışan Faruk Müdür'ün bundan sonraki hedefi Suat'tır. Ekip de bu arada cinayetle ilgilenir. Behzat'ın işbirliğini isteyen bir yapı daha vardı. Ercüment Çözer, Behzat'tan vatan aşkına kendilerine yardım etmesini ister. Fragmanda Şevket bıçaklanıyor. Bir dönem aldığı ödül sonrası; "İyi bir adam olmadım ama kimsenin de adamı olmadım" açıklaması yapan Behzat yine birilerinin ayağına basmış gibi görünüyor. 

behzat ç.

Behzat Ç. yeni sezon 7. bölüm ne zaman yayınlanacak?


Başkomiser Behzat ve ekibinin maceralarını konu alan olayların izleyicilere aktarıldığı Behzat Ç.'nin yeni sezon 7. bölümü 5 Eylül'de yayınlanacak.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.