Behzat Ç. yeni sezon 5. Bölüm tek parça izle - 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı BluTV

Behzat Ç. yeni sezon 5. Bölüm tek parça izle - 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı BluTV
Yayınlandığı her bölümle olay olan Behzat Ç. yeni sezon 4. Bölüm ile karşımıza çıktı ve gelişmeler merak ediliyor. Haberimizde Behzat Ç. yeni sezon 4. Bölüm tek parça full HD izle seçenekleri bulunmaktadır.

İnternet dizisi olmasına rağmen birçok televizyon yapımını geride bırakan ve BluTV'nin en güçlü yapımı olarak karşımıza çıkan Behzat Ç.'in ikinci bölümü de ekranlara geldi. Sanal dünyanın zirve sahibi Behzat Ç. dizisi yeni bölümüyle ekranlardaki yerini aldı. Erdal Beşikçioğlu başta olmak üzere güçlü oyuncu kadrosu ve senaryosuyla dikkat çeken ve yıllardır gündemden düşmeyen Behzat Ç.'nin yeni bölümünde neler olacağı da merak edilerek araştırılıyor. Behzat Ç. 5. bölüm tek parça full HD izle seçeneği ve Behzat Ç. 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı? sorusunun yanıtı haberimizde.

BluTV Behzat Ç. 5. bölüm full tek parça HD izle
Perşembe günlerinin zirve adaylarından biri olan Behzat Ç. 5. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Behzat Ç.'nin 5. bölümünü BluTV.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

BluTV Behzat Ç. 4. bölümde neler yaşandı?
Akbaba'nın ekibe katılmasıyla kadronun tamamlandığı cinayet büroda artık faaliyet zamanıdır. Behzat başından geçen olayları çözmek isterken diğer yandan da ekip arkadaşlarını toplamakla meşguldür. Esra'yı da unutamaz. Her an aklındadır. Mahir ile Hayalet'in kavgası Akbaba'yı şoke eder. Arkadaşına sahip çıkar.

Behzat Ç. 6. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
BluTV'nin fenomen dizisi Behzat Ç. yeni sezon 6. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa BluTV.com.tr ve BluTV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

Behzat Ç. konusu
Esra: 
“Ağladım; çünkü seninle konuşamadım. Ağladım; çünkü sen beni görmüyorsun ve ben seni seviyorum... Sen ancak birisi öldüğünde duygusal yaklaşabiliyorsun. Senin duygu alanına girebilmek için illa ölmek mi lazım? Cesaretin olmadan ne yapacaksın ki? Hayatımda tanıdığım en korkak adamsın. Herkese meydan okuyorsun ama kendi duygularından korkuyorsun. Geçmişe saplanıp kalmışsın. En büyük felaketler senin başına gelmiş değil mi? En büyük acıları sen çekmişsin, ben hiçbir bok bilmiyorum ki… Acı nedir bilmem, yalnızlık nedir bilmem! Dünyanın ekseni kaydı Behzat! 12 cm yerinden oynadı; sen bana 1 cm bile yaklaşmadın. Saplantılısın...”
Behzat: “Bak ne güzel söyledin… Saplantılıyım ben… Benden bir bok olmaz! Biz seninle hep kavga ederiz, mutsuz oluruz biz seninle.”
Esra: “Mutsuz olalım! Ne var. Biz de mutsuz oluruz. Ben seninle mutsuzluğa da varım…
Yayınlandığı dönemde tüm Türkiye’deki yalnızları aynı sahneye ağlatan, aynı karaktere güldüren, aynı umudu aşılayan… Uzun lafın kısası: Aynı ânı yaşatan efsane dizi Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi, tüm bölümleriyle beraber yeni sezon son bölüm sadece BluTV'de! 
Gemide
 (1999), Dar Alanda Kısa Paslaşmalar (2001), Barda (1006) ve Çiçero (2019) gibi filmlerden tanıdığımız usta yönetmen Serdar Akar’ın yönettiği; 46 Yok Olan (2016) ve Mehmet: Bir Cihan Fatihi (2018) gibi dizilerin senaristi Ercan Mehmet Erdem’in yazdığı Behzat Ç. Bir Ankara Polisiyesi; yazar Emrah Serbes’in aynı adlı romanlarından uyarlanmıştı.
VE...
vOsvOs’una binip buralardan giden amirimiz, ucunda kaybolduğu sokağın başında belirdi...

Behzat Ç. oyuncuları
behzat ç. yeni sezon

Behzat Ç. yeni sezon oyuncu kadrosu
Ankara'nın altını üstüne getirecek ekipte yer alacak isimler de belli oldu. Akbaba ve Hayalet yerini korudu. Kemal Burak Alper, Hüseyin Sevimli ve İlkyaz Arslan dahil oldu.

kemal burak alper behzat ç.

İlkyaz Arslan kimdir?
İlkyaz Arslan tiyatorcu. Erdal Beşikçioğlu'nun da tiyatrocu olduğunu düşündüğünüzde yeni bir yüz televizyon ekranlarına kazandırıldı da diyebiliriz.

Rol aldığı tiyatro oyunları
Aslan Asker Şvayk / Bayan Müller - 2015
Karamazov Kardeşler / Oyuncu - Yönetmen Yardımcısı- 2017
Pal Sokağı - 2017
Delirium / Yönetmen Yardımcısı - 2018
Takan Takana - 2019

Kemal Burak Alper kimdir?
Behzat Ç.'de Mahir rolünü canlandıracak olan oyuncu daha önce Güvercin filminde oynadı. Harun ve Eda'nın olmadığı sezonda gözlerin üzerinde olacağı isimlerden biri Kemal Burak Alper. 1989 doğumlu, Antalyalı, Çukurova Üniversitesi Tiyatro Bölümü mezunu.

akbaba behzat ç.

Hüseyin Sevimli kimdir?
İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuarı'ndan 2009 yılında mezun oldu.

Rol aldığı tiyatro oyunları
Ateş Yüzlü
Ölümüne
Annemin Cinayet Listesi
Üç Kız Kardeş
Ellerimin Arasındaki Hayat
Ölüm Yakalar
Bayrak
Kral Lear

Dizi
Baba Candır

BluTV paralı mı, nasıl üye olunur? BluTV üyelik kaç lira?
İnternet üzerinden yayın yapan ve önemli dizilerle birlikte filmleri de sanal dünya kullanıcıları ile buluşmaktadır. Behzat Ç.'nin yayınlanacağı platforma üyelik ilk 7 gün için ücretsiz olup sonrasında 19,99 liradır.

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.