Benim Tatlı Yalanım 3. bölüm tek parça izle! 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı STAR TV

Benim Tatlı Yalanım 3. bölüm tek parça izle! 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı STAR TV
Star TV ekranlarında dün yayınlanmaya başlayan Benim Tatlı Yalanım 3. bölümü ile ekranlara geldi. Diziyi izleyemeyenler için 3. bölüm tek parça izle seçeneği haberimizde yer alıyor. Benim Tatlı Yalanım 3. bölüm fragmanı yayınlandı mı? Detaylar bu sayfada...

Star TV ekranlarında yayınlanan ve ilk bölümünde olumlu yorumlar yapılan Benim Tatlı Yalanım'da heyecan giderek artıyor. İlk bölümü izleyenler gelecek haftada neler olacağını şimdiden sabırsızlıkla beklemeye başladı. İzleyemeyenler ve yeniden izlemek isteyenler de Benim Tatlı Yalanım 3. bölüm full tek parça HD izle yazarak dizinin son bölümünü araştırıyor. Siz değerli okuyucularımız için detayları hazırladık. Ayrıca Benim Tatlı Yalanım 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı sorusunun yanıtı da bu sayfada.

Benim Tatlı Yalanım 3. bölümde neler yaşandı? - Özet
Suna’nın bir anlık dikkatsizliği yüzünden Kayra rahatsızlanınca Nejat, Suna’yı hayatlarına sokmakla büyük bir hata yaptığını anlar ve Suna’yı kovar. Suna, vicdan azabından perişan haldedir ve geri dönmek istemektedir. Suna, Nejat’tan aldığı parayı bahane ederek, kendini Nejat’a affettirmeye çalışır. Nejat, Suna’nın tam bir fırsatçı olduğunu düşünürken, öğreneceği gerçek ikisinin ilişkisini başka bir boyuta taşır. Bu sırada Şevket, Suna’nın söylediği yalanların peşine düşmüştür.

söz meriç aral

Star TV Benim Tatlı Yalanım 4. bölüm full tek parça HD izle
Pazartesi günlerinin zirve adaylarından biri olan Benim Tatlı Yalanm 3. bölümü ile yayınlandı. Tekrar izlemek isteyenler, kaçırdığı detayları yakalama amacında olanlar ve yeniden seyretmenin yollarını arayanlar haberimizde izleme linkini bulabilecek. Benim Tatlı Yalanm'ın 3. bölümünü startv.com.tr ve kanalın Youtube kanalından reklamsız, full, tek parça ve HD seçenekleriyle izleyebilirsiniz.

aybüke pusat fotoğrafları

Benim Tatlı Yalanım 4. bölüm fragmanı yayınlandı mı?
Star TV'nin fenomen dizisi Benim Tatlı Yalanım 4. bölüm fragmanı henüz yayınlanmadı. Eğer yayınlanırsa startv.com.tr ve Star TV Youtube kanalından izleyebilirsiniz.

yağmur ün

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.