Beren Saat ekranlara dönüyor! İşte partnerleri ve yeni kanalı

Beren Saat ekranlara dönüyor! İşte partnerleri ve yeni kanalı
Güzel oyuncu Beren Saat uzun süre ara verdiği dizi setlerine geri dönüyor. Güzel oyuncu kendisine yapılan teklifi kabul etti. Partnerleri de Ozan Güven ve Engin Akyürek olacak. Peki yeni dizi hangi kanalda yayınlanacak? İşte yanıtı...

Ekranlara yepyeni bir üçllü geliyor. Beren Saat, Engin Akyürek ve Ozan Güven'in baş rolünü paylaşacağı dizi ile ilgili bilgiler belli olmaya başladı. Üç başarılı ismin yer alacağı projenin ses getirmesi bekleniyor.

Kenan Doğulu ile evliliği olan güzel oyuncu Beren Saat'in dizi dünyasına geri dönmesi hayranlarını çok sevindirdi. Hatırla Sevgili'de duyurduğu adını Fatmagül'ün Suçu Ne ve Aşk-ı Memnu'da zirveye çıkaran güzel oyuncu en son Muhteşem Yüzyıl Kösem'de oynamıştı.

Fi Çi Pi performansıyla çok sevilen Ozan Güven, Jet Sosyete dizisinde 1 bölüm konuk oyuncu olarak yer almıştı. Ozan Güven Fi Çi Pi ve Arif v 216 filminde yer aldıkdan sonra ününe ün katmıştı. Beren Saat ve Engin Akyürek'i kavuşturmayacak kötü adam rolüyle ses getirecek. 

Karga 7 Pictures tarafından FOX TV için hazırlanan Amerikan yapımı Suits filminin yerli versiyonu ekrana gelecek yapım Kasım ayında setlere çıkacak ve Aralık ayında ekranlarda olacak. Kaynak: Boxer Dergisi

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.