Beşiktaş Slovan Bratislava maçı canlı izleme linki | Yayın yapan kanallar

Beşiktaş Slovan Bratislava maçı canlı izleme linki | Yayın yapan kanallar
UEFA Avrupa Ligi'nde aldığı 4 mağlubiyetle turnuvaya veda eden Beşiktaş bu akşam evinde Slovan Bratislava'yı ağırlıyor. Siyah beyazlılar kötü gidişatı tersine döndürdüğü dönemde rakibini yenerek moral bulmak ve ilk puanlarını almak amacında. Karşılaşmaya dair yayın bilgileri de merak edilerek araştırılıyor. Beşiktaş - Slovan Bratislava maçı canlı izleme linki ve Bein Sports 1 canlı izle seçenekleri haberimizde.

Abdullah Avcı ile başladığı sezonda gösterdiği kötü performans sonrası eleştirilerin hedefi haline gelen Beşiktaş, yukarı doğru başlattığı gidişatı ligden sonra Avrupa'da da sürdürmek amacında. Avrupa Ligi'nde aldığı 4 yenilgi sonrası bu yılı bitiren Kartal, kalan son iki maçından ilkine bu akşam evinde çıkıyor. Siyah beyazlılar formalite maçı olsa da rakibini yenerek ilk puanlarını hanesini yazdırmak istiyor. Binlerce taraftarın Vodafone Park'ta destekleyeceği Beşiktaş'ın bu maçını ekran başında izlemek isteyenler yayın bilgilerini araştırıyor. Beşiktaş - Slovan Bratislava maçı saat kaçta ve hangi kanalda? Detaylar haberimizde.

 


Beşiktaş - Slovan Bratislava maçı saat kaçta ve hangi kanalda?

Temsilcimizin Slovak rakibiyle oynayacağı karşılaşma saat 20:55'te başlayacak ve beIN SPORTS 1 HD'den canlı yayınlanacak.
 



Beşiktaş Slovan Bratislava beIN SPORTS 1 maçı canlı izle

İki takım arasındaki zorlu mücadele öncesinde milyonlarca taraftar karşılaşmayı izlemenin yollarını arıyor. Slovan Bratislava Beşiktaş maçı internetten canlı yayın seçeneği ile izlenebilmektedir. Alternatifler ise Digiturk Play ve Bein Connect'tir. İki platformdan satın alacağınız paketlerle birlikte karşılaşmayı FULL HD seyredebilirsiniz.

 

Beşiktaş Slovan Bratislava maçı şifreli mi şifresiz mi?

Siyah beyazlılara gönül verenler, futbolu seven milyonlar ve ülke puanı için destek vermek isteyenler karşılaşmanın şifreli mi yoksa şifresiz mi olduğunu merak ederek araştırıyor. Kritik mücadele Digiturk platformundaki Bein Sports HD 1 kanalından yayınlanacağı için şifrelidir. Üye olmanız ve spor extra paketi almanız gerekmektedir.

 

Beşiktaş Slovan Bratislava Bein Sports Digiturk Play Spor Extra fiyatları

UEFA Şampiyonlar Ligi ve UEFA Avrupa Ligi, İngiltere Premier Lig, TFF 1.Lig , Fransa Ligue 1, Serie A Ligi, ATP 1000 ve WTA Tenis Turnuvaları, Turkish Airlines Euroleague ve NBA'nin içinde bulunduğu Spor Extra paketi mevcutta Digiturk Play üyeliği bulunan kullanıcılar tarafından alınabiliyor. Eğer üye değilseniz Bein Connect üzerinden satın alma gerçekleştirmeniz gerekiyor.

digiturk play fiyatları

 

Slovan Bratislava Beşiktaş maçı muhtemel 11'leri (kadroları)

BEŞİKTAŞ: Karius, Necip, Vida, Roco, Rebocho, Kartal, Oğuzhan, Boyd, N'Koudou, Güven, Umut.
TEKNİK DİREKTÖR: Abdullah Avcı

SLOVAN BRATİSLAVA: Ljubicic, Drazic, Abena, Daniel, Ratao, Delgado, Pauschek, Holman, Bozhikov, Sulla, Vernon.
​TEKNİK DİREKTÖR: Jan Kozak


 

Beşiktaş marşı dinle

Takımına aidiyet hisseden taraftarlar özellikle maç günlerinde marşlarla kendilerini motive etmek ister. siyah beyazlıların birçok marşı video sitelerinde milyonlarca kez dinlenmiş ve tribünlerde binler tarafından haykırılmıştır. Beşiktaş gibi Avrupa gediklisi bir kulübe karşı oynanacak maç öncesinde de binlerce taraftar Beşiktaş marşı dinle yazarak akşam için hazırlık yapıyor.
 

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.